2013. szeptember 3., kedd

25. Rész. Egy csodás nap vége

Sziasztok! Na kinek hogy telt a suli napja? Nekem elég jó most lettem 9-edikes de elég furi még az új osztály de azért ennyit nevetni 4 órán át hát...elég fárasztó! Na jó szóval itt is van a rész! :)


 A srácok egy kicsit még szórakoztak a tanult lépésekkel, míg én Shine hátán ülve néztem őket, és nevettem mikor Zayn megpuszilta Wisky orrát és kicsit fancsali képet vágott. Olyan nyitottak az új dolgokra. Nem is csodálom hogy országszerte vannak rajongóik! Hiszen fiatalok, vidámak, nem veszik komolyan azt amit csinálnak, bolondok és ezek teszik őket különlegessé, na meg persze a csodálatos hangjuk, és az egséz személyiségük. Szerencsés vagyok hogy ilyen csodálatos barátokra, ne meg szerelemre "tettem szert".  Gondolat menetemből Shine lépései zökkentettek ki.
-Mi az Shine? Unatkozol?-szegeztem neki a kérdésem, de választ persze nem kaptam. Ügettem vele egy kicsit, mire Harry-vel a hátán Silver jelent meg mellettem. Rámosolyogtam majd gyorsra vettem a tempót, íyg az ügetésből lett vágta. Harry hamar beért így gondoltam megállok. Gyorsan lepattantattam  Shine-ról majd - a már időközben leszállt - Harry-t néztem. Nem szólt semmit csak maga mellet vezetve Silver-t jött elém, majd megállt, és a szabad kezét az arcomra tette miközben a szemebe nézett, majd fülem mögé tűrt egy kósza tincset, fejével közeledni kezdett, majd ajkait az enyémre tapasztotta. Nyelve beakart jutni a számba, amit én nem engedtem, erre a reakciója egy elégtelen morgás volt, még egy kicsit húztam az agyát majd engedtem neki. Nyelve egy másodperc alatt megtalálta az enyémet, majd lassú táncot jártak. Harry hajáva vezettem a jobb kezem -mivel csak az volt szabad- majd inkább a tarkójára simította. Ennek a gyönyörű pillanatnak Liam vetett véget, avval hogy mind a kettőnket elterített a füvön.
-Upsz! Bocsi csak Lucifer ellopta a sapim és most őt kergetem. -mondta majd fel állt és tovább kergette a rosszcsont ebet. Harry-vel egymásra néztünk majd elröhögtük magunkat, nevetve feltápászkodtunk.
-Jól vagy? -kérdezte miután lehiggadtunk
-Soha jobban!- megpusziltam, majd megfordultam és láttam hogy Liam a földön hasal és Lucifer húzza  a sapkáját amit a másik oldalát Liam fogja és próbálja rávenni az ebet hogy eressze el, de az ügyet sem vetve rá tovább ráncigálja. egy kis idő múlva megsajnáltam a már könyörgő Liam-et, ezért át adtam Shine kantárját Harry-nek majd oda siettem Liam-hez és Lucifer-hez. Megfogtam a sapit majd magam felé húztam egy kicsit.
-Ereszd!-mondtam határozottan miközben a szemébe néztem az ebnek.
-Lucifer ereszd el!-ismételtem magam, mire az eb egy könnyed mozdulattal eleresztette a sapit, majd elment. -Tessék!-adtam oda az idő közben felállt Liam-nek.
-Köszi. Hogy-hogy hallgatott rád? -mondta kíváncsian
-Áh, csak határozottság  kell, ennyi az egész. -rántottam vállat, és vissza mentem Harry-hez.
   Két óra múlva a nap már lemenőben volt így támadt egy jó kis ötletem, amit azonnal meg is osztottam a többiekkel.
 Mivel mindenki bele egyezett, kivéve Jake , ezért  elindultunk egy közeli nagy -hatamas- tóhoz lóháton.
 Oda érve a fiúk csodálkozva nézték a csodálatos tájat. Szinte egyszerre indultak el a vízbe.Shine-al mi is megcéloztuk a vizet.
   Sötétedésig voltunk ott. Mikor már kezdtünk elálmosodni vissza indultunk.
A lovakat gyorsan rendbe szedtük majd indultunk be. Miután mindenki lefürdött és rájuk parancsoltam egy rövid nadrágot legalább addig még lent vannak, letelepedtek a kanapára és Tv-t néztek.  Be mentem a konyhába majd néztem a hűtőre tett fényképeket. Miután mindet végig kémleltem vissza mentem a nappaliban Tv-t néző 6 fiúhoz.
-Ki éhes? -kérdeztem, de nem érkezett válasz. Sőt szerintem meg sem hallották. -Ki éhes?? -mondtam hangosan mire mind a 6 emberke leszállt a füléről és rá vágták az egyhangú "Én!" választ.  Vissza csoszogtam a nyuszis mamuszomban a konyhába majd a elővettem a hűtőből a paradicsomot, paprikát, vajat, felvágottat  ezeket le tettem a konyhapultra majd elővettem a kenyeret és 6 nagy szeletett megkentem vajjal és mind a 6-ra rá vágtam 2 sonkát és paradicsomot és paprikát és még 6 szelet kenyeret kentem meg vajjal majd rátettem az előző szeletekre. Időközben feltett tea víz felforrt így 2 teafiltert bele tettem, 1 perc múlva ki is vettem, 7 pohárba öntöttem, miután tettem bele cukrot. A saját kenyeremre májkrémet tettem csak simán, majd tálcákra tettem. Időközben az egyik fiókban találtam egy kuktasapkát és egy kis humorért fel vettem és úgy vittem ki a fiúknak a vacsijukat. Mikor megláttak ki tört belőlük a nevetés. Le tettem a tálcákat az asztalra majd én is elnevettem magam. Mikor mindenki lenyugodott elvette a szendvicsét és jóízűen elmajszolta. Miután beszélgettünk egy kicsit evés után elmentünk aludni. Harry hamar elaludt viszont én sem panaszkodhatok hogy nem tudtam aludni mivel 3 perc múlva már húztam a lóbőrt.