2013. július 10., szerda

18. Rész. A randi

Sziasztok!

Mint láttátok olyan embert keresek aki tud csinál- vagy tudd olyan embert aki tud csinálni a blognak fejlécet. Nos kérlek titeket hogy akkor írjatok mert már írtam 1 embernek de még nem írt vissza és szeretném minél előbb megcsinálni. Na nem pofázok tovább itt az új rész. Jó olvasást! És kérek véleményt!
Melyik fejeket vágnak! :D <3


A hétvége észrevehetetlenül telt el, nagyon sokat hülyültünk a többiekkel. Volt hogy éjfél után 3 órával aludtunk el, vagy raktunk a kerteben egy kis tűzet és körben ülve beszélgettünk vagy pillecukrot sütöttünk, és énekeltünk, vagyis  jobban mondva ők énekeltek én hallgattam, eszem ágában sem volt énekelni előttük.
A telefonom idegesítő -bár csak most volt az mivel nem kellemes 6 óra alvás után felkelni- nagy nehezen ki tapintottam a telefonom majd a zöld kis ikonra nyomva a fülemhez emeltem.
-Igen?-szóltam bele álmosan majd egy ásítás követte.
-Szia neked is. Remélem már kész vagy mert most megyünk érted és nyomás a suli!-Becca mosolygós hangját hallottam meg a vonal másik végéről.
-Ja tényleg suli. Amúgy most kelletem fel.-ásítottam el magam ismét.-milyen idő van?-kérdeztem, Bella nevetését hallottam meg válasz helyet. Hát persze nem is ők lenének ha nem lenne kihangosítva a telefon.
-Kicsit szeles de elviselhető.-nevetett bele Becca is.-Na öltözz, mindjárt ott vagyunk 10 perc.-mondta majd válaszra nem várva letette a telefont.
-Ki volt az?-kérdezte Harry miközben a szemét dörzsölte majd álmosan rám pillantott.
-A csajok mennem kell suliba.-húztam el a szám, majd adtam egy reggeli csókot neki.
-Maradj.-mondta majd vissza fektetett az ágyra.
-Ha azt akarod hogy anya ne engedje meg többet hogy itt aludjak akkor oké. -rántottam vállat majd a fejemre húztam a takarót és átfordultam a másik oldalamra, Harry-nek háttal. Pár másodperc múlva azt hiszem leeset neki amit mondtam, és hát jól gondoltam. Harry ahogy éreztem kipattant az ágyból majd lehúzta rólam a takarót.
-Ki az ágyból vár rád az iskola.-mondta majd a táskámért indult amit tegnap küldött el anya David-del. Fogta majd mellém dobta a táskámat.-Na indulás!-sürgetett miközben én csak röhögtem.
-Harry meg engeded hogy fel öltözzek vagy menjek pizsamába? -kérdeztem miközben kikászálódtam az ágyból.
-Oké öltözz át.-mondta majd leült az ágy szélére. Én csak felhúzott szemöldökkel néztem rá.-Mi az?-kérdezte.
-Hajlandó lennél ki menni hogy nyugodtan felöltözhessek? -néztem rá mosolyogva.
-Nyugodtan öltözz csak.-mondta majd hátra könyökölt az ágyon.
-Na jó Harry -mentem felé majd felhúztam- kifelé!-mutattam az ajtóra. Ha kint vagy csinálsz nekem egy szendvicset?-néztem rá kiskutya szemekkel.
-Na jó. Persze hogy csinálok. -puszilta meg hosszasan a homlokomat, majd kiment a szobából. Kulcsra zártam az ajtót hogy ne tudjon majd berontani egyik fiú sem. Majd az itt lévő ruháim közül kezdtem válogatni.  Rövid keresgélés után megtaláltam azt amit ma felfogok venni

Mikor fel vettem megcéloztam a szoba fürdőjét.
Megfésülködtem majd összefogtam a hajam. Tettem fel egy kis szempillaspirált majd felkapva az iskolatáskán letrappoltam a konyhába ahol megtaláltam mind az 5 fiút.
-Sziasztok!-intettem majd elvettem egy pirítóst és megkentem nutelával.
-Szia.-kaptam a választ.
-Csini vagy.-suttogta a fülembe Harry majd puszit adok az arcomra.
-Köszönöm.-pirultam el. Hirtelen csengettek mi szétrebbentünk, majd meghallottam Bella hangját.
-Sziasztok! Sara-ért jöttünk.-mondta
-Sziasztok itt vagyok!-szóltam ki majd megtöröltem a szám és mentem eléjük
-Mehetünk? -kérdezte Becca miközben Zayn őt ölelte.
-Aha csak még megmosom a fogam.-mondtam majd felszaladtam a lépcsőn be a fürdőbe és elkezdtem mosni a fogam. 
A lányokkal hamar be értünk a suliba. Bár akkor csengettek.
Az órák unalmasan teltek attól eltekintve hogy az egyik srác járni akart velem, de sikeren leráztam.
-Tényleg nem lesz baj hogy Bekky nincs otthon mi meg csak úgy betoppanunk? -aggodalmaskodott Bella.
-Bella nyugi már tudod hogy anya szeret titeket és örül mikor ott vagytok.-nyugtattam.
-Oké-fújtatott.
Mikor be léptünk a házba úgy tűnt hogy üres de a konyhából nagy csörömpölés hallatszott. Nagyon megijedtünk. Vettem egy kis bátorságot majd le tettem a táskám és megfogtam a mellettem lévő esernyőt, és lassan osontam a konyha felé. Egy rövidnadrágos, kék inges alakot láttam meg lehajolni a konyha pulthoz. Meg rettentem de elhatároztam hogy elkergetem.
-Esernyő van nálam és nem félek használni! Szóval bárki is vagy azonnal takarodj ki a házamból! -kiáltottam rá  bár a hangom remegett mivel még mindig nem láttam az arcát.
-Nyugi -hajolt fel hirtelen ezért megijedtem majd az esernyővel kezdtem ütni.-Héé hugii én vagyok! -kiabált
-David?-hagytam abba az ütögetést.-Te jó ég! A szívbajt hoztad rám! Azt hittem nem leszel itthon. nem úgy szokott lenni hogy ilyenkor az edzőteremben vagy?-kérdeztem miközben a lányok is bejöttek a konyhából mikkor meghallották hogy csak David van itt.
-De úgy volt csak hamarabb meguntam mint hittem.-nevetett.-Ja meg Harry hívott és áthoztam Pezz-t mert valami interjúra kellett menniük. -mondta miközben kaját szedet.
-Oké. -mondtam- Mi fel megyünk a szobámba. Szia.-köszöntünk el egyszerre majd a lépcső felé mentünk.
-Várj Sara.-szaladt utánunk bátyám, majd 3 kanalat és egy nagy doboz fagyit nyomot a kezünkbe.-most vette 3 dobozzal szóval jó étvágyat.-mondta majd Pezz-el együtt kimentek a teraszon lévő bokszzsákhoz. A lányokkal felmentünk a szobámba és egészen este 7 óráig beszélgettünk. Idő közben anya is hazaért, és Harry is írt nekem sms-t hogy sajnálja hogy nem tudok ma átjönni de még mindig úton vannak. Hát igen ezzel jár hogy ha sztár a barátod, de nem baj. Az az egy doboz fagyi amit David adott hamar elfogyott így vagy

beszélgettünk vagy kimentünk az udvarra a boksz zsákhoz és hülyéskedtünk vele. Fél nyolckor Becca és Bella is haza ment mivel holnap suli és még tanulniuk is kell. Így hát  most fent ülök a szobámban és próbálom Pezz-t trükkökre tanítani kisebb-nagyobb sikerrel. Az erkélyem felől hangot hallottam ezért fel vettem a mamuszom és kimentem megnézni hogy honnan jön a hang.
Mikor ki néztem a korláton a szívem hatalmasat dobbant, mivel a hang forrása nem volt más mint Harry és egy gitár. És a dallam is nagyon jól tudom hogy melyik dal és az nem más mint a Little things .
A dal nagyon szép volt még akkor is hogy csak Harry énekelte, sőt. A dal végén megtapsoltam majd leszóltam hozzá.
-Nagyon szép volt! De nem lett volna kényelmesebb hogy ha feljössz  a szobámba és itt adod elő?-kérdeztem mosolyogva és még messziről is láttam, gyönyörűen csillogó szemeit.
-Így romantikusabb randit kérni.-vont vállat majd felvette a földről egy szál vörös rózsát. -El jönnél velem egy randira? -tette fel nekem  kérdést. A szívem majd ki ugrott a mellkasomból nagyon olyan volt mint egy álmon egy nagyon gyönyörű álom, csak volt egy kis bökkenő az hogy ez nem álom.
-Igen.-bólogattam hevesen-elmegyek veled.
-Gyere az ajtóba kérlek!-mondta majd  bejárathoz kocogott. Gyorsan szedtem a lépcső fokokat majd az ajtónál megálltam és kinyitottam, ott állt gitárral és rózsával a kezében.Felém nyújtotta a rózsát, elvettem tőle majd adtam neki egy hosszú csókot.
-10 perc múlva itt vagyok érted. -mondta majd adott még egy csókot. Majd megfordult és indult a kocsihoz.
-Harry! -szóltam utána. Vissza fordult majd nézett.-Mit vegyek fel?-tettem fel a kérdésem.
-Nem kell nagyon ki öltözni, nyugi.-mondta majd megfordult és beszállt a kocsiba. A rózsát szagolgatva mentem fel az emeletre. Az arcomról a mosolyt azt sem tudta letörölni hogy ha bátyám nem kap el akkor taknyolok egyet a padlón.
-Mi van veled? Mit szívtál?- nevetett.
-Szerelmet.-mondtam majd nevetve
-Hmm?-nézet rám furán.
-Harry elvisz randizni. -mutattam a rózsát
-Aha most? Anya elenged?-kérdezte
-Igen most. És tuti hogy elenged.-mondtam és épp akkor jött fel anya.
-Hova engedlek el? -kérdezte
- Anya, Harry randira hívott elmehetek vele? Kérleek -néztem rá kiskutya szemekkel.
-Hova vinne el és meddig?
-Nem tudom. De nem leszünk sokáig.
-Ha Harry ide ér akkor beszélek vele és ha maximum 10-re hazahoz akkor mehetsz.-mondta majd adott egy puszit és ment a dolgozó szobába.
-Na mondtam.-pusziltam meg és bementem a szobába készülődni. A sminkemen csak igazítottam egy kis szemceruzával és szempillaspirállal és egy kis eper ízesítésű szájfénnyel.Miközben a ruhát választottam sms-em jött Harry-től. Gyorsan olvasni is kezdtem.
 " Hosszú nadrágot vegyél fel mert a szabadban leszünk.
                                             Szeretlek! <3   H.  "
Nem válaszoltam csak letettem a telefont és újra kezdtem nézelődni a gardróbomban.
Mikor kiválasztottam a ruhát és felvettem már csengettek is. Gyorsan le mentem a lépcsőn de anya megelőzött és ajtót nyitott Harry-nek.
-Szia Harry.-köszönt anya.
-Szia Bekky.-köszönt.
-Gyere be.- Harry besétált és megláttam nagyon jól nézett ki. Ő sem volt túl öltözve és ez megnyugtatott. -Meddig szeretnéd elvinni Sara-t?-kérdezte anya.
-Az biztos hogy 10 órakor itthon lesz.-mondta mosolyogva.
-Rendben akkor mehet.-mondta anya és elsétált mellettem.
-Induljunk.-nyújtotta felém a kezét. Bólintottam majd össze kulcsoltam a kezünket és adtam neki egy csókot.
Fél órát kocsikáztunk majd megálltunk.
-Nos itt lennénk. -mondta majd ki szállt és megkerülve a kocsit kinyitotta nekem az ajtót.
-Harry ez tényleg nagyon szép hely.-néztem szét.
-Örülök hogy tetszik.-adott csókot.- És lenne egy meglepetésem...



Remélem tetszett létszi írjátok milyen lett! :)