2013. április 30., kedd

4. Rész Hova lett Pezz

Sziasztok! Bocsánatot kérek hogy most hoztam de 3 nagy dolgozat volt és iszonyat sokat kellet tanulnom.








4. Rész  Hova lett Pezz?


 *Sara szemszöge*

Mikor Zayn be kötötte a karom úgy döntöttem hogy meg keresem Pezz-t a házban és egy kicsit játszok vele. A szobámban megtaláltam Pezz-t és amit látam...
-Pezz nem szabad!! -ordítottam a kutyámra amiért szét rágta a papír zsebkendőt. Kiabálást hallottam.
-Sara szóltál?-kiabált fel David mire én elkezdtem kifelé tartani a szobámból Pezz-t tartva a kezemben.
-Ha te vagy Pezz akkor igen neked ordítottam. -mondtam, és a végére elnevettem magam
-Mit csinált már a kis szőrgombóc?  -viccelődöt bátyám.
-Szét tépte a papírzsepit.-mondtam és csúnyán néztem Pezz-re aki csak nyüszített egyet és kiment a kertbe.
-Hol vannak a fiúk?-kérdeztem mivel csak Harry-t láttam úszkálni a medencében.
-Azt hiszem Zayn a wc-n, Liam kért egy szendvicset és mondtam neki hogy szolgálja ki magát, közben vele ment Niall. -tájékoztatott bátyám a hol létekről.
-Aha és Lou?-kérdeztem mivel őt nem mondta.
-Azt hiszem hogy ő is kint van.-mondta és kintre mutatott, mikor oda néztem láttam hogy Lou Pezz-nek dobálja a kis plüss kutyát. Fogtam magam és ki mentem hozzájuk.
- Na Harry mennyit úsztál már?-kérdeztem mikor Harry feljött a víz alól.
-2-szer úsztam át a medencét.-mondtam és egy kacér vigyort eresztett el
-Aha én többet szoktam...-mondtam neki hogy kicsit húzzam az agyát.
-Akkor gyere és ússzunk együtt!-mondta nekem mire én csak a karomra mutattam.- Ja oké majd máskor akkor-mondta és kiszállt a medencéből.
-Tudsz adni ruhát?-kérdezte mivel ruhástól ugrott a vízbe és tiszta víz volt a ruhája.
-Kérj David-től ő szerintem olyan méretett hord mint te vagy nem tudom.-mondtam és a bátyám felé mutattam aki tv-t nézett a nappaliban és mivel üveg ajtónk van ezért lehetett látni.
-Oké köszi- azzal fogta magát és be ment egyenesen tesómhoz.

Már fél 10 volt mikor rá néztem a telefonomra. Jól elbeszélgettük az időt gondoltam magamban. Majd ásítottam és jó nagyot.
-Srácok szerintem ideje mennünk!-mondta Liam mikor megnézte az időt.
-Rendben mennyünk.-mondták a többiek szinte egy emberként. Majd fel álltak és elköszöntök tőlünk.
-Sziasztok!-köszöntünk  el a bátyámmal, az ajtóból.
-Sziasztok!-köszöntek el a srácok is.-holnap is eljöhetünk? -kérdezte Niall.
-Persze örülnénk neki-mondtam és bátyám egy nagy mosollyal karolt át.
-Akkor majd holnap 1 óra körül át nézzünk.-mondták majd elmentek a kocsival.
Mi be mentünk a házba és egyből ott volt a lábunknál. Lehajoltunk és elkezdtük dögönyözni.
-Én azt hiszem megyek aludni...-mondtam majd egy ásítás követte-Jó éjt tesó.
-Neked is hugi álmodj szépeket.-mondta David majd intett egyet.
Mikor felértem a szobámba, megrohamoztam a fürdőt és lezuhanyoztam, mikor kész lett felvettem a pizsim és bebújtam az ágyamba és akkor éreztem valamit a lábamnál. Hirtelen fel ugrottam és akkor láttam hogy Pezz ott feküdt. Csak egy jót nevettem rajta majd fentem hívtam a kutyusom és vissza feküdtem az ágyba majd álomba merültem.

Reggel arra keltem hogy Pezz az arcomba bámul.
-Jaj Pezz ne már még csak...-majd fel ültem és megnéztem a telefonomon az időt és láttam hogy 3 üzenetem jött valakitől.-fél 7 van hova kelljek fel.-mondtam kutyusomnak aki csak ott ült és nézett.-Éhes vagy kell kaja?-kérdeztem kutyusom aki örömében le ugrott az ágyról és elkezdett ugatni.-Jó jó megyek- majd fel álltam és le mentem adni neki enni. Mikor adtam Pezz-nek enni ott hagytam őt a konyhában hagy egyen nyugodtan. Mikor fel értem a szobámba ki nyitottam a szekrényem és elkezdtem kutatni hogy milyen ruhát vegyek fel majd döntöttem és ki vettem egy lila cső nacit és egy lila feliratos rövid ujjú felsőt és egy melegítő felsőt. Megfésülködtem és felfogtam a hajam majd fel tettem egy kis alap sminket (nem azt ami a képen van).
Majd úgy döntöttem hogy elviszem Pezz a parkba mivel úgy sincs semmi dolgom.
-David!-szóltam a tesómnak aki az étkezőasztalnál reggelizett- Mmmm nyami kérek -mondtam és nem várta a válaszra elvettem és nutellás gofrit.-fincsi.-mondtam teli szájjal és le ültem.
-Köszi neked csináltam és még ezt is...-mondta és elém tolta a
kakaót
Miután meg ettem és ittam a reggelim felálltam és elmostam  a tányért és a bögrét.
-David elmegyek a parkba Pezz-el.-mondtam a tesómnak aki csak mosolygott.
- Oké de várj egy kicsit.-mondta és választ nem várva fel rohant az emeletre. Én fogtam magam és leültem a kanapéra, majd hallottam hogy bátyám már lefelé tart a lépcsőn. Majd megállt előttem hátra tett kézzel.
-Tessék hugi.-mondta és a kezembe nyomot egy ajándékot majd le ült mellém.-nyisd ki!
Mikor ki nyitottam a dobozt láttam benne egy hámot és egy karkötőt , nagyon örültem neki és egyből a tesóm nyakába ugrottam.-Nagyon köszönöm! Miért kaptam?-kérdeztem tőle mikor vissza ültem a kanapéra.
-Csak úgy.-mondta és felhúzta a vállát.-na nem mégy akkor sétálni?-kérdezte
-De megyek... csak először tedd ezt fel nekem létszíves-mondtam neki és oda nyújtottam a karkötőt és a csuklóm hogy tegye fel. Mikor fel tette megöleltem és hívtam Pezz-t hogy rá tegyem az új hámját. Nagyon jól mutatott rajta az tény.

-Parkban-
A parkban elengedtem Pezz-t mivel tudtam hogy nem megy el messzire. Elővettem a telefonom és csak most jutott eszembe hogy volt 3 üzenetem amit nem néztem meg, megnyitottam az első levelet és láttam hogy Harry írta mivel a végén volt a monogramja. Ez állt a levélben : Jó éjt Sara nagyon jól éreztük magunkat nálatok igazán kellemes volt, üzenem a tesódnak hogy holnap vissza viszem neki a ruhákat amiket adott. Gondolom most arra gondolsz hogy honnan tudom a számod, nos az maradjon az én titkom ;) 
                                                                                                                                            Szia! H.
Mikor el olvastam a levelet el gondolkoztam hogy honnan tudhatja a számom de inkább hagytam majd kiszedem belőle, gondoltam magamban. Mikor a második üzenetet megnyitottam nem tudtam hogy ki írta de ez volt benne: Szia csajszi rég láttalak igaz hogy nem is vagyok otthon de egy vagy két hét és indulunk haza :) Juj alig várom! Ja mentsd el ezt a számot mivel a telóm széttört és most ez van helyette szóval ezen el tudsz érni. Szia puszi Beca. ;) 
Hát igen Beca kihasználja a szünetet.  Mikor meg nyitottam az utolsó üzit csak annyi volt benne hogy: Jó reggelt!               Szia! H.
Ezen csak elmosolyodtam majd elkezdett cseperegni az eső. Fel álltam és körül néztem de nem láttam sehol sem Pezz-t
-Pezz!! gyere idee! Pezz!!-kiabáltam és fütyültem de sehol semmi. Nagyon meg ijedtem és az eső is jobban el kezdett esni. Mentem beljebb a parkban de sehol nem találtam már sírtam és úgy hívtam de egy óra keresgélés után sem volt meg, ezért úgy döntöttem hogy inkább haza megyek és majd ha elállt az eső vissza jövök. Mikor haza értem már David csinálta az ebédet vagyis szerintem csinálta mert éreztem az illatot. Nem szóltam semmit csak le dobtam a cipőm és felrohantam zokogva a lépcsőn egyenesen be a szobámba becsaptam az ajtót és lefeküdtem az ágyba és a párnámba sírtam.

  *David szemszöge*

 Leálltam ebédet csinálni mikor kész lett félre tettem és le ültem az asztalhoz, bekapcsoltam a laptopom és felmentem facebook-ra és twitter-re. Egyszer csak hallom hogy meg jön Sara nem álltam fel gondoltam hogy majd bejön a konyhába a jó illat hatására, de nem, hallottam hogy ledobja a cipőjét és zokog majd azt hogy becsapja a szobája ajtaját. Nem tudtam hogy mi baja ezért utána siettem. Bekopogtattam a szobája ajtaján.
-Gyere be!-mondta sírva
Mikor be nyitottam az ágyán feküdt és sírt.
-Mi a baj hugi?-kérdeztem és elkezdtem a homlokát simogatni, erre ő csak felült és a combomra hajolt és tovább sírt.
-Nyugi mond mi a baj? - kérdeztem tőle és hátát simogattam nyugtatásképpen.
-P-Pezz... eltűnt...-mondta még mindig zokogva
-Mi hol?  Mikor? Hogy?-tettem fel neki egy halom kérdést meglepődve. Ő csak felült és a szemembe nézett, a szemei ki voltam sírva adtam neki egy zsepit majd belekezdett.
-A parkban voltam és elengedtem, akkor eszembe jutott hogy van vagyis volt 3 üzim. Egyenként elolvastam majd elkezdett esni az eső, szóltam neki de nem jött, majd elindultam beljebb a parkban de ott sem volt... egy óráig kerestem de nem találtam meg.-mondta majd újra erős zokogásba kezdett.
-Jól van nyugodj meg. Mindjárt itt lesznek a srácok és elmegyünk meg keresni Pezz-t. Oké?- kérdeztem
-Oké.-mondta majd láttam rajta hogy egy kicsit meg van nyugodva, felálltam és a szekrényéhez mentem majd keresetem neki száraz ruhát mivel nem akarom hogy megfázzon és már így is a keze olyan hideg mint a jégcsap. Ezek a ruhák mellet döntöttem :
-Tessék vedd fel, nem akarom hogy megfázz.-mondtam neki majd egy prüszköléssel válaszolt én csak elnevettem magam és csóváltam a fejem-na erről beszéltem.-mondtam majd kimentem a szobából.
-Köszi-hallottam hogy utánam szól.


 *Sara szemszöge*
Nagyon jól esett ami David mondott és egy kicsit meg is nyugodtam. Mikor felvettem a ruhákat amiket David választott nagyon büszke voltam rá hisz jól nézett ki ez az összeállítás. Mikor kész lettem meg mostam az arcom majd inkább vissza feküdtem az ágyra és elaludtam vagyis inkább álomba sírtam magam, mivel a telefonom Pezz a háttérkép és mikor meg akartam nézni az időt ott volt Pezz, elkapott a sírás és úgy aludtam el.
Arra ébredtem hogy valaki a hátamat simogassa. Mikor kinyitottam a szemem Harry és Zayn ült az ágyamon és Zayn simogatta a hátam abban a hitben hogy felkelek és hát be is vált.





Nos most csak ennyit írtam remélem tetszett és várom a komikat is :)