2013. augusztus 25., vasárnap

24. Rész

-Kész vagytok már??-nyitottam be a szobába ahol Liam és Zayn volt. De mikor megláttam hogy Liam épp a bőröndön ül és Zayn próbálja becipzározni inkább fejemet rázva zártam vissza az ajtót.
Tegnap jött Paul és mondta hogy a fiúk most már szabadok egy hétre. Így tegnap este bejelentettem hogy nem fogunk egész héten itt poshadni, úgyhogy pakoljanak. Én már tegnap rávettem Harry-t hogy összepakoljon és most nem kell neki pakolni ahogy nekem sem, és Niall valamint Louis is összepakolt. De Zayn és Liam nem és most rájuk várunk kerek fél órája. Paul valahova elment és mondta hogy ő nem lesz velünk, max majd beugrik egy-két órára.
-Na kész vannak már?-támadt le kérdésével Lou mikor beértem a szobánkba.
-Nem. Még csak most szenvednek Zayn bőröndjének a cipzárjával.-mondtam majd nagyot sóhajtva lehuppantam az ágyra és hanyatt dőltem. Fél óra múlva betoppant a két jómadár is.
-Na akkor indulhatunk!-fogtam meg a bőröndöm és már mentem is kifelé a szobából.
-Naa meg se vársz!-szólt utánam "sértődötten" Harry majd a bőröndjét megfogva jött utánam, és ahogy hallottam a többi  fiú is csatlakozott hozzánk.
A kisbuszhoz leérve beszálltunk de nem indultunk el.
-Na akkor hova is megyünk?-kérdezősködött Niall
-Meglepi!-mondtam mosolyogva miközben felbontottam a jégkrémemet.
-Legalább azt mond meg...-kezdte el a mondatát Zayn de Liam félbeszakította.
-Úgysem fog semmit mondani! -mondta miközben a szemembe nézett.-Látom rajta hogy eltökélt. -dölt hátra az ülésben és a kezét a tarkójára tette.
-Úgy van! -bólogattam majd megkínáltam Harry-t a jégkrémből. Harapott belőle kitátotta a száját így belátást nyerve a tartalmára mire csak elfintorogtam. -Attól hogy hideg Haz nem kell mutogatni!-mondtam nevetve és fogyasztottam tovább a jégkrémem 
A fiúk még próbáltak ki szedni belőlem infókat, de én helyt álltam a "próbán" így nem tudtak meg semmit csak azt hogy jól fogják magukat érezni.
-Srácok! -szólalt meg a barátom, mire mindenki felé kapta a fejét.-Mostantól fotókat fogok csinálni! -jelentette ki büszkén és a kezében egy fényképezőgépet tartott. Mikor mindenkitől megkapta a felőlem mindegy kijelentést nyakába tette a gépet és tovább nézelődött ki az ablakon.
Fél óra múlva Liam és Zayn bealudt amit Harry előszeretettel le is kapott és még én is nevettem rajta mikor vakuzott és nem lett jó a kép. Még jó hogy digitális a gép. Gyorsan kitörölte majd újat csinált. Ami már jobb lett! (bocsi nem engedi meg a képet betenni :(  szerk.megj.)  
-De aranyosak! -jegyeztem meg mire Harry az ölébe húzott, és ajkait az enyémre tapasztotta.
Niall és Lou hamar felébresztették Liam-et és Zayn-t, azzal hogy dobálták őket galacsinokkal. Nagyon jól telet az út mindenki nevetett vagy inkább röhögött.
Fél óra múlva meg is érkeztünk a tanyára. A srácok tágra nyílt szemekkel nézték a lovardát, ahol volt egy nagy játszótér, amit régen, nagyon régen, nekem csinált William bátyám, és egy kis mesterséges tó.
-Mi ez a hely? -kérdezte Niall és láttam az izgatotságot a szemében.
-Gondoltam jó lenne egy kicsit kikapcsolódni nektek így most itt vagyunk! -mondtam miközben vigyorogtam.
-Mondtuk már hogy mennyire imádunk? -ölelt meg Liam.
-Á csak vagy 100-szor -nevettem el magam. Miközben a többiek is megöleltek.
-Na gyertek mennyünk be!-mondtam miközben elengedtek a fiúk.
-Amúgy kié ez a hely? -nézelődött Zayn-
-A nagybátyámé. William-nek hívják. -mondtam miközben megálltam én is hogy szétnézzek mivel elég rég jártam itt. Még David-el együtt tanultunk meg lovagolni. Elindultam a ház felé de a fiúk még mindig ott álltak és nézelődtek.-Na jöttök vagy még álltok itt egy darabig? -néztem rájuk mire megindultak utánam. Az ajtóhoz érve becsengettem. Majd nem sokkal később már a verandán terültem el. -Te jó ég! emeltem le magamról egy közepes termetű kutyát.
-Lucifer! Lefelé! -hallottam meg egy ismerős hangot, mire a kutyus le is ment rólam így felállhattam. A fiúk csak nevettek majd lehajoltak és megsimogatták  kutyus, ahogy én is. - Sara!!! -ölelt meg a nagybátyám. -De megnőttél!-mért fel tetőtől talpig.
-Szia Bátyus! -öleltem meg jó szorosan.
-Bizonyára ők a barátaid!-mondtam miután elengedett, majd a fiúkat vette szemügyre.
-Igen! ő itt Harry...-kezdetem volna bemutatni őket de félbevágtak-
-Jó napot uram! Harry Styles vagy Sara barátja. -fogott vele kezet. Majd szép sorban be mutatkoztak a többiek is. Miután be mentünk a házba William (szerencsére tegezhetem amit előtte nem szoktam) megkérte a fiúkat hogy tegezék mert nem olyan öreg. Majd megmutatta a szobákat ahol leszünk.
-Nyugodtan pakoljatok ki, érezzétek otthon magatokat. Sara már ismer itt mindent szóval ő is körül tud vezetni. -mondta majd puszit nyomott a fejemre. -Lent leszek majd gyertek le ha kész lettek szeretnék bemutatni valakit.-mondta majd lement az emeletről. Mindenki be ment a saját szobájába, én Harry-vel leszek egy szobába, aminek nagyon örülök! 1 óra múlva ki is pakolt mindenki mivel már a szobáb voltak becsődülve ahol Harry és én leszünk. -Na srácok én megyek át öltözök.-mondtam majd bementem a szobához tartozó fürdőbe. Felkapkodtam a ruhákat majd lemondtam a sminkem és csak egy kis szempilla spirált tettem fel. Majd vissza mentem a fiúkhoz.
(a nadrág, a felső és a csizma számít! ;) )
-Na mehetünk? -kérdeztem majd indultam az ajtóhoz.
Lementünk a nappaliba majd a fiúk ledobták magukat a kanapéra.
-Na itt vagytok!-jött be William nagy mosollyal az arcán- Nos be szeretném mutatni a fiamat Jake-t! -mondta mire Jake ki jött a konyhából én meg mind akit puskából lőttek ki rohantam oda hozzá.
-Jaaakkkeee!! -visítottam majd nagy lendülettel megérkeztem és elterültünk a földön.
-Sara! Már hiányoztál! -mondta nevetve. Boldogan tápászkodtunk fel a földről, majd 5 kérdő szempárral találtam magam szemben, amik újra nevetésre késztettek de vissza tartottam.
-Srácok ő itt az unoka tesóm Jake. -mutattam be majd az összes fiú bemutatkozott.
-Na akkor Sara! -fordult felém már a kanapén ülve William.
-Igen? -mosolyogtam miközben Harry ölében ültem.
-Nekem el kell mennem szóval rád hagyom ezt a hat kölyköt. -mondta mire mind a 6 fiú egyszerre háborodott fel.-Elbírsz velük? -kérdezte nevetve.
-El.-mondta már én is nevetve.
-Úgy 3-4 óra múlva itthon leszek. A lovak az istállóban, ha akarok lovagolhattok. Elmehettek szétnézni. Jake szerintem segít majd neked ha kell. Szóval mivel most van 3 óra, úgy -nézte az órát majd újra felszólalt.-6-7 óra körül itthon leszek, de nektek nem muszáj itt lenni addigra hisz nagyon szép idő van. Na sziasztok!-fejezte be a mondandóját majd  adott egy puszit és el is ment.
-Na akkor ki akar ki menni? -kérdeztem úgy 10 perc elteltével.
-Csúszdaaaa!!-ugrott fel Niall majd szaladt is az említett helyre.
-Mi baja? -kérdeztem mikor mentem utána.
-Mióta itt vagyok menni akart oda.-adott magyarázatot Liam.
-Ohh értem...nos akkor hintaaaaa!!!-ordítottam majd futásnak eredtem és bepattantam a hintába majd lendületet vettem és már élveztem, Harry csak röhögve mászott fel a csúszdára.
Fél óra múlva már mindenki kijátszotta magát és meg is szomjaztunk, csak volt egy kis bökkenő. Senki nem akart be menni inni így mentünk a kúthoz amiből engedtünk vizet.
-Na ki akar lovagolni? -kérdeztem
-Te könnyen beszélsz, mert tudsz, de mi nem!-mondta Louis
-Majd megtanítunk! -mondtam majd az istálló felé mentem.
-Na szóval  hozom is a lovakat!-mondtam majd be mentem el kiválasztottam el lovat! -Ez Liam lova lesz!
-De szép vagy! -vette át  tőlem Liam a lovat.-Mi a neve?
-Chester! -adta a válasz Jake. Majd vissza mentem az újabb lóért.
-Ő itt Niall lova lesz!
-Na gyere ide nagy fiú.
-Ömm...Niall ő lány!-nevettem el magam.
-Ja izé... akkor nagylány!  Név?
-Cher! -mondta Jake. Miközben én újra vissza mentem.
-Nos ő itt Louis lova lesz! -mondtam majd átadtam neki a gyeplőt.
-Szép! Neve? -kérdezte
-Danke.-mondta Jake. Úgy látszik ő lesz a névmondó.
-Na ő itt Zayn-é lesz!
-mondtam majd oda adtam neki mire csak felnézett rá. -nyugi nem bánt!
-Aha. Ok.-mondta miközben óvatosan simogatta az orrát.
-Amúgy a neve Wisky.-mondta Jake mire Zayn nevetésben tört ki.
-Jó kis neved van öcskös!-mondta. Én újra vissza mentem az istállóba.
-Nos ő itt Harry-é lesz! -adtam oda neki a gyeplőt mire csak tágra nyílt szemekkel nézte a lovat.
-Tudom ,tudom egy kicsit nagy de jó! -próbáltam komolyan mondani de Harry fejét látva kitört belőlem a nevetés majd a többiekből is, sőt még Harry-ből is. -Na jó hozom a lovat! .-vettem vissza a pónit majd újra bementem az istállóba és kivezettem a lovat!-Na tessék.
-Na az már jó méret! -mondta majd adott egy csókot. -Köszi. Mi a neve Jake?
-Silver -adta a választ az említett

-Neked hol a lovad Sara? -tette fel a kérdését Lou
-Ja igen hozom! -mondtam  majd vissza rohantam, és oldalamon a lovammal tértem vissza.- Hát ő itt az én kincsem Shine.
-Hű de szép! - ámuldozott
Liam.
-Köszi! -majd adtam egy puszi a lovamra. Igen a saját lovam William nekem vette még régen amikor sokat jártam ide.
A fiúk még ismerkedtek egy kicsit a lovakkal majd felnyergelték őket, saját kezűleg! És indulhatott a tanulás!
-Harry mit csinálsz? -kérdeztem nevetve mivel Harry épp keresztbe feküdt a lovon.
-Ömm próbálok fel szállni rá! -nyöszörgött majd lehuppant a földre.
-Na jó!  Srácok figyeljetek! Megmutatom hogy kell felszállni majd Jake-kel segítünk ha nem megy úgy sem! -mondtam majd elkezdtem a magyarázást.
Már harmadszor ülök fel a lóra miközben magyarázom hogy, hogyan is kell csinálni.
-Aha én már értem! -mondta Zayn. Micsoda csoda hogy aki úgymond  a legjobban tartott szegény lótól mégis ő érti meg a leghamarabb.
-Na éljen! Mutasd Zayn! -ujjongtam!
-Akkor a lábam ide,-mondta majd bele tette az egyik lábát a kengyelbe.-a kezem itt! -mondta miközben elhelyezte a kezét a megfelelő helyen. -Majd ráhajolok és felhúzom magam, így ni! -mondta majd felhúzta magát és átlendítette a lábát és fent is marad! Erre mindenki tapsolni kezdett! Gyorsan tanul! Pedig azt hittem hogy Liam hamarabb meg fogja érteni mint bármelyikük.
-Na akkor most én jövök! Nehogy le dobj nagyfiú! -mondta a lónak mire az megrázta a fejét mintha értette volna és azt jelezte volna hogy nem. Nagyon aranyos volt az biztos, és ezt egy öleléssel is kifejezte Louis. Louis egy kicsit lassabb volt mint Zayn, de sikerült is megmaradni rajta miután majdnem vissza csúszott a földre.
-Na akkor ki a következő?-néztem körbe mire Niall már pattant is. Nagyon ügyesen fel is ült, bár Cher elindult mire Niall kisebb szívrohamot kapott, mire én megállítottam a 2 métert előre haladott Cher-t.
-Jól vagy Niall?-néztem fel.
-Ja, aha, persze, no problem!-mondta majd megpaskolta Cher nyakát.-Ha lehet ne ölj meg szivi! -nevette el magát.
-Háhá!! Én már fent vagyok!!!-mondta büszkén Liam mire oda kaptam a fejem és valóban fent volt a lovon.
-Ügyes!!-tapsoltam meg.
-Na jó akkor jobb ha most ide jössz mert nekem ez nem fog menni.-mondta Harry, én csak oda mentem és adtam neki egy hosszú biztató csókot.-Hidd el Kicsim hogy rajtam ez sem segít. -mondta.
-Na sikerülni fog itt vagyok. -mondtam biztatóan. Harry  egy kicsit még tétovázott de rávettem hogy megpróbálja. Nagyon jól ment neki csak mikor fent volt a nyeregbe a másik oldalra csúszott majdnem de vissza húztam középre így fent marad-t.
Megtanítottuk őket még sétára, ügetni és  vágtázni.





Kérdés! : Bekövetted twitteren a blogot? :)

Kérdés 2! :Haragszol amiért ilyen sokára hoztam a részt??


Írjatok komentett vagy pipáljatok! Jöhet hideg, meleg! :)