2013. június 28., péntek

16. Rész "Ezt még kivesézzük"

 Gondoltam segítek nekik és kimentem majd ráugrottam Lou hátára aki csak megfogta a lábam és elkezdet össze-vissza rohangálni... Sikítozva kapálóztam majd Louis egy szép mozdulattal vett egy nagy kanyart és egyenesen a mély vízbe rohant majd beledobott.  Köhögve jöttem fel a víz alól majd ahogy meg láttam a többieket hogy nevetnek engem is elkapott a nevetés, így nevetve kóvályogtam ki a többiekhez.
-Jól el vagytok?-kérdeztem mikor megálltam előttük és próbáltam komoly arcot vágni kisebb-nagyobb sikerrel.
-Aha.-mondta Zayn röhögve.
Mikor már mindenki megnyugodott elkezdünk ki pakolni a táskákból. Becca és Zayn leterítettek egy hatalmas pokrócot a homokba hogy ne a homokba üljünk, nekem személy szerint nem lett volna bajom vele de ő azt mondta hogy ha már elhoztuk akkor használjuk is. Hát így ő nyert. Mikor már szinte minden olyan dolgot ki pakoltunk ami kellet akkor a fiúk elkezdtek öltözködni. Szerencsére nem voltak valami sokat a parton csak néhány idősebb házaspár meg úgy 30 éves körüli szerelmesek, így nyugodtan lehettünk és nem kellet folyton a fiúknak autogramot osztogatni a lányoknak.Niall nagy örömére ettünk.
-Na én már jól laktam szóval megyek a vízbe.-mondta Harry majd felpattant. Gyorsan el kaptam a csuklóját majd le húztam magam mellé.
-Harry várj még egy kicsit hisz' most ettél, nem jó egyből úszni, még valami bajod esik.-mondtam aggódva.
-Olyan vagy mint anyum.-nevette el magát majd felállt.
-Harry..-szóltam utána és kiskutyaszemekkel néztem rá.
-Jaj. -sóhajtott-Tudod hogy nem tudok ellenállni ennek a nézésednek? Na jó legyen de csak negyed óráig.-mondta miközben fel tartotta a mutatóujját.
-Nem tudtam de most már tudom.-nyújtottam rá játékosan a nyelvem.-Köszönöm.-adtam neki egy csókot, erre a többiek csak egy nagyot sóhajtottak.
-Hmm fincsi.-mondta majd újra megcsókolt.
-Mi finom?-kérdeztem tőle mikor elváltunk egymástól.
-A csókod fincsi csirke ízű.-mondtam nevetve, mindenki nevetésben tört ki.
Harry várt még fél órát mivel mondtam neki hogy várjon meg engem is. Majd mikor nem figyelt sunyin elkezdtem futni majd a távolból vissza kiálltottam neki.
-Lassú vagy Styles!-Harry a fejét egyből a hangom irányába fordította majd felpattant és elkezdett utánam futni.
-Na ezért most kapsz.-kiáltotta utánam miközben én futottam mint egy őrült. Vettem egy nagy kanyart majd vissza felé szaladtam, hallottam ahogy Harry káromkodik egyet bizonyára elesett. Mikor a többiek előtt szaladtam el csat lakozott hozzám Becca.
-Szia jövök veled futni.-mondta nevetve.
-Oké.- mondtam mosolyogva. Harry lassacskán be ért minket vagyis engem mivel Becca inkább vissza ment Zayn-hez.
-Ééés megvagy!!- mondta elégedetten majd elkapta a karom és mellkasára húzott, és mivel hirtelen húzott vissza ezért mikor "belecsapódtam" mind a ketten elterültünk a puha, meleg homokba. A fejem Harry mellkasán volt és hallottam hogy hogy kapkodja a levegőt és a szíve vagy 100-szor gyorsabban ver, bár én is hasonlóképpen vagyok ezzel.
-Jó gyorsan tudsz futni. -mondta pár perc néma csend után.
-Köszi. Te sem vagy piskóta.-nevettem el magam.
-Na menjünk vissza a többiekhez. -mondta majd fel állt és a víz felé ment mivel már majdnem mindenki ott volt csak Bella nem.
-Harry! -kiabáltam már jó pár méter távolságról barátomnak.
-Igen?-fordult meg a tengelye körül.
-Nem kellene be kenni magad naptejjel? -kérdeztem
-Dehogy.-legyintett majd újra ment a víz felé. Megrántottam a vállam és elindultam Bella és a cuccok irányába. Mikor oda értem Bella észre sem vett engem hanem inkább kockult.
-Szia!-mondtam gyorsan majd lehuppantam mellé.
-Szia!.-kapta kezét a mellkasára -ugye tudod hogy a frászt hoztad rám?-kérdezte ijedt arccal majd eltette a telefonját.
-Bocsi. -mondtam majd elvettem a naptejet. -Be kened a hátam létszi. Nem akarok olyan lenni mint egy sült rák. -mondtam majd a végére elnevettem magam.
-De persze be kenlek.-elvette a naptejet a kezemből majd a hátamra nyomott belőle, mivel a hideg krém hirtelen ért a hátamhoz felszisszentem. -Amúgy szerintem este lesz nyavalygás.-nevetett
-Hogy hogy?-kérdeztem miközben ő szétkente a hátamon a krémet.
-Azért mert se Niall, se Louis, se Zayn, és még Liam sem kente be magát. Ja amúgy itt van Dani és El is.-mondta mosolyogva.-amúgy kész.-mondta majd vissza adta a krémet.
-Köszi.-vettem el.-Amúgy Harry sem kente be magát szóval... -mondta miközben már a karjaimat kentem be.
Mikor már mind a ketten be kentük magunkat elindultunk a víz felé.
Mivel Bella nem tud úszni ezért csak derékig mentünk bele a vízbe.
Nagyon jót mulatunk miközben fröcsköltük egymást, 10 örült fiatal egy helyen. Harry-vel mi úgy döntöttünk hogy ússzunk egy kicsit. Harry-t követtem úszás közben mivel ő volt elől. El úszott valami mélyebb helyre ahol már nem ért le a lábunk.
-Bírsz még úszni vagy menjünk vissza?-kérdezte miközben előttem volt.
-Bírom még de inkább kijjebb megyek.-mondtam majd megfordultam és hátúszásban kifelé úsztam.  Harry mellettem úszott majd mikor még éreztem hogy le ér a lábam le tettem majd néztem Harry-t.
Harry-vel vagy fél óráig beszélgettem ott egy helyben majd mikor már meguntuk elindultunk kifelé. Mikor már csak a mellemig ért a víz úgy döntöttem hogy kisétálok a partra. Harry mellettem úszott. Mikor léptem egyet hirtelen nyilalló érzést éreztem a jobb lábamban. Reflex szerűen össze húztam magam csak az volt a baj hogy vízben voltunk így a víz alá buktam és nem tudtam fel jönni.

  *Harry szemszöge*

 Kifelé tartottunk a vízből de Sara hirtelen elmerült azt hittem csak viccel, de mikor nem jött fel megijedtem. Lebuktam én is a víz alá majd néztem hol lehet. Ott volt a víz alatt össze húzódva és körülötte pirosság. Nagyon megrémültem ezért megragadtam a két karját majd felrántottam a víz alól. Mikor fel jöttem én is láttam hogy nem lélegzik  a szívem hihetetlen tempóban vert. Minél hamarabb ki akartam érni a partra vele. Úszni kezdtem úgy hogy őt is vinnem kellett félúton nem bírtam tovább így hát szóltam a srácoknak.
-Liam! Louis! Niall! Zayn! Becca! Danielle! Eleanor! Bella! -kiáltottam torkom szakadttából de ők nem hallották meg és folytatták a bohóckodást. Újra kiáltottam nekik majd Liam végre felfigyelt. Még szólt valamit a többieknek akik egyből kapták a fejüket az irányunkba. Liam egyből úszni kezdett felénk őt követte Niall majd ahogy láttam Dani és őket követték a többiek kivéve Zayn és Bella mivel ők nemtudtak úszni. Liam mikor elért minket és meglátta Sara-t kikapta a kezemből és a partra úsztak. Niall és Louis hozzám jöttem majd karomnál fogva kivittek a vízből mivel nagyon le szívta az energiám a sok úszás. Mikor ki érünk már Liam be kötötte Sara lábát.
-Mi van vele?-kérdeztem aggódóan mivel nagyon féltem hogy baja esik mivel szeretem.
-Nyugi nincs semmi komoly baja a lábának csak egy éles kő vagy valami kiálló valami mélyen megvágta. Le van fertőtlenítve. Az ájulás pedig csak azért volt mert sok vizet nyelt de most csak elaludt. -mondta. Komolyan ha nem ismerném Liam-et azt hinném hogy orvosnak készül.
-Köszönöm! -mondtam majd megöleltem.
Fél óráig még ott ültem Sara mellet mivel a többieket vissza tessékeltem a vízbe.
-Mmmm...-nyöszörgött Sara
-Itt vagyok nyugi. -mondtam neki majd megpusziltam a száját.
-Harry jól vagy?-kérdezte.
-Ezt én kérdeztetném tőled.-mondtam miközben ő felült.
-Én jól vagyok. Biztos a frászt hoztam rád.-mondta szégyenlősen. Olyan aranyos mikor elszégyenli magát amikor nem is az ő hibája.
-Az enyhe kifejezés lenne.-mondtam nevetve, ő nem nevetett csak lehajtotta a fejét majd szipogást hallottam. Sírt. Meg kell szoknom hogy kicsit érzékeny típus de én akkor is őt szeretem.
-Naaa... -öleltem magamhoz.-most meg miért sírsz?-kérdeztem tőle kedvesen majd megfogtam az állát hogy a szemébe tudjak nézni.ú
-Úgy sajnálom...-mondta szinte suttogva.
-Mit kincsem?
-Azt hogy elrontottam a napod.-mondta majd még szorosabban bújt mellkasomhoz.
-Ez nem a te hibád bárkivel történhetnek balesetek.-vigasztaltam. Még vagy 5 percig így ültünk majd közösen úgy döntöttünk hogy most már ideje hazamenni. Össze szedtük a cuccokat majd bepakoltuk a kocsiba és elindultunk.
-Mi lenne ha ma nálunk aludnál?-vette fel az ötletet Zayn.
-Ja ez jó ötlet. -helyeseltem.-holnap úgysincs suli mivel szombat.-érveltem egy helyeset.
-Nem tudom anya mit szólna hozzá-mondta majd kifelé nézett az ablakon.
-Hívd fel!-mondta egyszerűen Liam
-Nem tudom srácok...-nem tudta be fejezni a mondandóját mert Niall beszélt.
-Jó napot! Niall Horan vagyok Sara barátja
-......
-Igen azt szeretném, szeretnénk megtudni hogy Sara aludhatna-e nálunk a hétvégén?
-.....
-Értem és az sem baj ha elvisszük valamerre?
-....
-Londonban.
-......
-Nagyon jó volt csak egy kis sérülés volt de nem komoly.
-.....
-Igen minden rendben van.
....
-Köszönjük. További kellemes napot. Rendben akkor szia.-nevetett majd le tette és eltette a telefont.
Mind rá néztünk de ő csak értelmetlen fejet vágott.-Mi van?-kérdezte
-Kivel beszéltél? -kérdeztük egyszerre
-Sara anyukájával-rántott vállat.
-Éééss? -kérdeztük
-Jaa.. .-csapott homlokára. -Azt mondta hogy Sara lehet nálunk a hétvégén csak vigyázzunk rá, mondtam a sérülés megijedt de mondtam hogy nem komoly erre csak azt mondta hogy rendben meg hogy  maradjunk Londonba és ne keljen megint a börtönbe keresgélni Sara-t. Sara ezt hogy értette anyukád?-kérdezte Niall és úgy nézett Sara-ra hogy ezt muszáj megmagyaráznod. 
-ömm...nem lehetne ezt a témát hanyagolni?-kérdezte.
-Nem!-vágtuk rá.
-Magyarázd meg! Ki tudja lehet egy gyilkossal vagyunk össze zárva!-mondta Lou és sejtelmesen nézett rá.
-Annyi az egész hogy a volt barátimmal belekeveredtem egy hülyeségbe és ezért be zártak de csak 2 órára mert jött anya. -mondta tömören.
-Aahha. Ezt még kivesézzük! -mondta Lou felmutatott mutató ujjal...


Helló bogárkáim! 

Ezer bocsi hogy nem a megígért időpontban hoztam a  részt de nagyon beteg lettem. Ezért most egy kicsivel hosszabb rész hoztam.   Kérek mindenkit akit olvasta írjon komit és használja a "tetszik, "nem tetszik" rubrikákat!    Fontos nekem mert így nem tudom jó fele haladok-e vagy sem. 

Puszi sziasztok!