2013. május 31., péntek

10. Rész Találkozás a barátnőkkel

Itt az új rész előre bocsi ha nagyon szar de beteg vagyok és még élni is alig tudok. :(
Na véleményeket viszont kérek lehet írni e-mail-ben is 2 e-mail cím van amit szoktam olvasni és nem mind az enyém hanem egy barátnőmé de meg engedte szóval lehet oda is írni. Ime ezek azok:
sziszi.kiss@citromail.hu
Cappy159357@gmail.com
És ide is lehet kommenteket  írni és tetszik vagy nem tetszik kelni! :)  <3
Puszi és a rész itt van! :D


10.Rész   Találkozás a barátnőkkel

Mikor be léptem a házba le vettem a cipőm majd fogtam a bőröndöm és vinni akartam fel de valaki hátólról megszólalt.
-Hagyd majd én!-mondta Harry
-Elbírom én is nem olyan nehéz. -mondtam majd indulni akartam de ő fogta és ki kapta a kezemből a bőröndöt majd azzal a lendülettel fel is szaladt a lépcsőn. Én csak fej csóválva követtem fel fele. Harry be ment a szobájába a bőröndömmel együtt.
-Harry nekem a vendég szoba is jó.-mondtam mikor az ajtóba értem. Harry csak meg fordult le tette a bőröndöm és rám nézett.
-Itt maradsz. Nem fogom hagyni hogy a barátnőm a vendégszobában aludjon! -mondta ellent mondást nem tűrően. Nem válaszoltam csak oda mentem és egy puszit nyomtam ajkaira. Majd arrébb mentem és le ültem az ágyra.
-Mit csináljunk?-kérdeztem közben néztem ahogy Harry épp a telefonomat nyomkodja. Várjunk csak az ENYÉMET?!-Harry!! Nem szép dolog a más telefonját nyomkodni!-szóltam rá majd fel álltam és néztem mit csinál. A képeimet  nézegette.
-Ki ez a képen?-kérdezte majd felém fordította a telefont hogy lássam
 -A barátom.-adtam az egyszerű választ
-És még most is az?-kérdezte és láttam a szemében valami furcsát de nem tudtom mit.
-Igen. Nagyon aranyos és kedves csak..-fojtattam volna de közbevágott.
-Te így be ismered hogy megcsalsz?-nyílt nagyra a szemei. Valamit félre értet szerintem.
-Te jó ég Harry nem félre érted...-meg sem várta hogy be fejezem a mondatom mert fogta magát és ki vágtatott az ajtón. Vágtam egy grimaszt majd utána mentem. Épp az ajtón akart ki menni de Zayn-be ütközött. Gyorsan kaptam az alkalmon.
-Zayn ne enged ki menni Harry-t! -kiabáltam le neki a lépcsőröl. Zayn egyből kapcsolt és meg ragadta Harry derekát és felemelte. Mikor oda értem Zayn le tette de a kezét most én tartottam fogva.
-Figyelj Harry ezt félre értetted.-néztem a szemébe ami dühöt sugárzott.- A képen a barátom van az igaz de nekem ő olyan barát mint egy barátnő. Már ovis korom óta ismerem. De nem találkoztam már vele 5 éve mivel Spanyolországban él. Érted?-kérdeztem mikor be fejeztem a kis beszámolóm.
-Mi a neve?-kérdezte és a szeméből eltűnt a düh.
-Dan. -vágtam rá egyből.
-Tényleg?-kérdezte lágyan
-Igen. Ha nem hiszed akkor kérdezd meg David-et.-mondtam és nyújtottam a tekefonom hogy hívja fel ha nem hiszi el.
-Nem kell hiszek neked.-mondta majd adott egy csókot.- Bocsánat.-mondta mikor elváltak ajkaink.
-Mégis mit?-kérdeztem felhúzott szemöldökkel.
-Azt hogy ilyen hülyeséget találtam ki. Hülye vagyok. -mondta majd el ment a konyhába.
-Dehogy vagy hülye Harry. -mondtam miközben mentem utána. Mikor be értem a konyhába, a pultnak támaszkodva néztem Harry-t aki valamit csinált.-Mit csinálsz?-kérdeztem meg azt ami piszkálta a csőröm.
-Két szendvicset.-mondta de a fejét nem fordította felém.
-És miért kettőt?-kérdeztem miközben az egyik szemöldököm felhúztam.
-Neked is csinálok egyet.-mondta, én csak bólintottam egyet.
Mikor el készültek a szendvicsek ki ültünk a teraszra és meg ettük azok a földön ülve. Igen jól olvastad a földön ültünk. Harry-vel még egy kint voltunk, de mikor ki rázott a hideg inkább bementünk a házba. Fel mentem a szobába és elő kotortam egy pizsamát és fehérneműt majd azokkal együtt be mentem a fürdőbe. Lezuhanyoztam majd megtörölköztem, bele bújtam a fehérneműmbe és a pizsibe majd ki léptem az ajtón, és láttam hogy Harry már húzza a lóbőrt. Annyira aranyosan aludt, ezért csak óvatosan be bújtam mellé az ágyba. Mikor meg érezte hogy én is ott vagyok magához húzott és átölelt majd tovább aludt. Nekem sajnos nem sikerült el aludnom. Ezért ki bogoztam magam Harry "karmai" közül és fel ültem. Drága barátom fél óra múlva keresgélni kezdett az ágyban de mivel én már át ültem a fotelba nem talált. Ki nyitotta a szemét, fel oltotta az éjjeli lámpát, majd fel ült az ágyon és mikor meg látott fel állt és oda sétált hozzám.
-Van valami baj?-kérdezte miközben le ült mellém.
-Nincs semmi baj.-mondtam fejemet le hajtva
-Akkor miért nem alszol? hmm?-kérdezte
-Csak nem vagyok álmos ennyi az egész. -tekintettem rá emeltem. Az álmos fejét látva nagy mosoly terült el az arcomon.
-Aha -bólintott majd megfordult és az ágy felé vette az irány.
-Harry...-szóltam utána halkan. Szerencsére meg hallotta és meg fordult.-Liam már vissza jött?-kérdeztem
-Nem tudom. Ha akarod megnézheted. Vagy csinálj amit akarsz, érezd otthon magad.-mondtam mosolyogva majd egy puszi küldés után befeküdt  az ágyba, és le oltotta a villanyt. Pár perc múlva már az egyenletes szuszogását lehetett csak hallani a szobában. Már untam ott ülni ezért fel álltam és át sétáltam Liam szobájába ahol azt láttam hogy nincs senki.
-Ez remek.-mondtam halkan. Majd sarkon fordultam és vissza mentem a szobába majd be bujtam az ágyba és valahogy sikerült elaludnom!
Reggel arra kelletem hogy valaki a mellkasomat nyomja és alig kapok levegőt. Mikor ki nyitottam a szeme Louis-sal találtam magam szemben aki nyugodtan aludt. Mivel kényelmetlen volt ez a helyzet ezért vettem magamon erőt majd egy jó pillanatban fogtam és át fordítottam a másik oldalára, szegény Harry nem volt jó helyen mivel Lou pont rá fordult. Harry mintha meg sem érezte volt tovább aludt. Mosolyogva álltam fel az ágyból és sétáltam a bőröndömhöz. Halkan elő kotortam pár ruha darabot
Mikor már fel vettem a kiválasztott darabokat ki mentem a fürdőből és azzal szembesültem hogy, Harry és Lou ugyanúgy vannak ahogy hagytam őket. A hasam egy hatalmasat korgott ezért le mentem a konyhába. Nagy meglepetésemre Niall épp a hűtőt "fosztotta" ki.
-Megéheztél?-kérdeztem tőle miközben közelebb mentem. Szegény úgy meg ijedt hogy az épp kezében lévő szirupot fel dobta és nagy szerencsémre jó a reflexem ezért sikerült elkapnom.
-Sara legközelebb szólj!  És a válaszom igen.-mondta miközben a szívét fogta
-Oké. Amúgy jó reggelt.
-Neked is. Kérsz?-mutatta fel a nuttelát.
-Nem köszi majd csinálok...ömm...azt hiszem sütök tojást.-mondtam majd ki vettem a hűtőből 10 darab tojást.
-Akkor szerintem jobb lesz ha ezeket is megsütöd.-mondta majd ki vett még két doboz 10 darabos tojást.
-És minek annyi?-kérdeztem mikor Niall le tette a pultra
-Mivel 6 embernek kell most sütnöd! -mondta majd le ült és össze fonta maga előtt a karjait.
-Oké milyen legyen? Tükör tojás vagy rántotta?-kérdeztem mivel úgyis szeret főzni/sütni.
-Inkább rántotta. Amúgy hogy hogy ilyen hamar eltűnt az a lila folt az arcodról?-kérdezte miközben saját arcán mutatta azt a bizonyos pontott ahol nekem volt a lila folt.
-Niall az alapozó csodákra képes.-mondtam nevetve majd ő is elkezdett nevetni. Miután abba hagytuk a nevetést, fel törtem a tojást majd egy tányérba öntöttem vagyis tettem, majd ki vettem egy villát a fiókból és Niall elé tettem a villát és a felveretlen tojást.
-Evvel meg mit csináljak?-kérdezte felhúzott szemöldökkel.
-Hívd el randira. -erre csak rám nézett majd a szemöldöke az égbe szaladt. Én csak a homlokomra csaptam egyet.-Jaj Niall hát verd fel a tojást!
-Villával?-kérdezte a leghülyébb kérdést.
-Igen Naill villával mivel nem akarok most többet koszolni. ÉS nem érdekel hogy van mosogatógép.-emeltem fel a mutató ujjam. Niall mint a kis angyal elkezdte fel verni a tojást. 15 perc múlva már a tányért szedtük elő. Mikor már megterítettünk és ki szedtük a kaját vártuk a srácokat de nem jöttek. Egyszer csak az ajtó nyitására lettem figyelmes. Meg néztem hogy ki az és mikor meg láttam egy óriásit sikítottam.
-Áááááááá-sikítottam torkom szakadtából. majd fel fogtam a szőrgombócom és jól meg szorongattam. Utána pedig Liam-et.-Köszönöm, köszönöm.-hajtogattam egyfolytában miközben öleltem. Lábak dübörgését hallottam majd Lou ugrott elő az egyik szemceruzámmal(!) majd mellette meg jelent Harry egy zoknival a kezében(?), majd Zayn és ő is tartott valamit a kezében ami nem volt más mint egy gitár.
-Sara jól vagy?-kérdezték teljesen egyszerre. Én meg már fuldokoltam a nevetésben. 5 perc után le nyugodtam de a fiú még most sem tették le a tárgyakat a kezükből.
-Azokat kérem. -mutattam a tárgyakra.-És ez pedig az enyém.-vettem ki Lou kezéből a szemceruzám.
-Ez meg az enyém!-szinte ki tépte Zayn kezéből Niall a gitárját.
-Mi volt az a nagy sikítás?-kérdezte Harry miközben fel vette a fehér zoknit, amit az előbb a kezében tartott.
-Ő...-mutattam az én drága kutyusomra aki a kanapén foglalt helyet.-Liam hozta el. -mondtam úgy vigyorogva mint a tejbe tök.
-Kutyiii...-sikított Lou, majd oda ment és fel vette Pezz-t majd el kezdett neki beszélni. És ami a legjobb Pezz úgy nézett rá mintha érteni is valamit abból ami Lou "gügyög" neki.   A srácokkal már dőltünk a nevetéstől. pár perc múlva le nyugodtunk.
-Ja Sara amúgy szuper a felsőd.-mondta Lou közben a kezével a felsőmre mutatott. 
-Köszi.Na nem vagytok éhesek mert én majd éhen halok.-mondtam,majd a fiúk megrohamozták az asztalt majd leültek és enni kezdtek én is csatlakoztam a társasághoz, majd mikor mindenki jól lakott el kezdtem mosogatni, és nem használtam a mosogatógépet. Miközben mosogattam a telefonom csörgésére figyeltem fel.
-Harry!!! Harry!! -ordítottam mivel nem akartam megfogni vizes kézzel a telefonom.
-Igen?-kérdezte miközben bejött a konyhába.
-Kérlek vedd fel a telefonom mert amint látod teljesen vizes vagyok.-mondtam. Harry fel vette a telefonom majd kihangosította .
-Igen?-kérdeztem miközben mosogattam tovább.
-Szia kislányom.-szólt bele a telefonba anya
-Szia anya! Hogy vagy?-kérdeztem lelkesen
-Köszi nagyon jól. Csak azért hívtalak hogy el mentél a fiúkhoz tegnap akartalak hívni de a bátyád azt mondta hogy biztos alszol és ne zavarjalak.
-Igen itt vagyok a fiúknál most éppen mosogatok. Mert rántotta volt a reggeli.-tudtam anyával.
-Értem. Kicsim a bátyád beszélni akar veled beszélsz vele?-kérdezte a leghülyébb kérdést a világon.
-Anya hülye kérdésre hülye választ adjak?    Noná hogy beszélek vele.-mondtam miközben egy pohár ki csúszott a a kezemből és én felsikítottam.
-Szia.... Sara jól vagy?-kérdezte David ijedten.
-Igen remekül csak majdnem eltörtem egy poharat. 
-Két balkezes.-nevet jóízűen
-Köszi.-vágtam be a műdurcát de nem bírtam sokáig és elnevettem magam.
-Beszélhetek Harry-vel? -kérdezte mikor lenyugodott.
-Itt vagyok nyugi mindent hallok.-szólt bele Harry
-Akkor most ne legyen ki hangosítva a telefon mert csak Veled akarok beszélni úgymond négyszemközt.-mondta bátyám Harry abban a pillanatban át állította a telefonom majd ki ment a teraszra telefonálni.  Már vagy negyed órája beszélgetnek miről tudnak ennyire beszélgetni?  Már nem bírtam tovább ki mentem de Harry nem vett észre.
-Nem nem mondtam neki semmit.... Hát elég lila bár most valahogy eltakarta... Jó csá - tette le a telefont. Mikor megfordult, gyönyörű zöld szemei kétszer nagyobbak vettek mikor meglátott. -mennyit hallottál?-kérdezte úgy mintha most valami bűnügybe keverednék
-Csak a végét. Amúgy miről beszélgetettek? -kérdeztem miközben odasétáltam hozzá. Látszott rajta hogy megnyugszik.
-Semmi olyanról ami téged érdekelne.-mondta majd megcsókolt majd mikor elváltak ajkaink szemebe nézett.
-Mégis miről?-kérdeztem majd felhúztam a szemöldököm
-Foci meg csajok, kocsik, te, még több foci, meg még sok mindenről.-mondta de láttam a szemében hogy nem mond igazat.
-Harry most az igazat.
-Jaj de majd megtudod.-mondta majd sóhajtott egyett.
-Harry!-szóltam rá erélyesebben.
-Na jó kérdezte hogy jól vagy-e én meg válaszoltam és elmondtam hogy mi történt veled. -mondta majd lesütötte a szemeit. Én csak néztem szerintem még a szám is tátva maradt.
-Harry meg mondtam hogy ne mondjátok el nekik mert nem akarom hogy hülyeséget csináljon David.-mondtam majd a telefonom őrülten kezdett el csörögni. Mikor meg láttam a kijelzőt minden idegességem elszállt. gyorsan fel vettem majd be rohantam. és le vágtam magam a kanapéra. Harry mint egy kiskutya követett és le ült mellém.
-Sziaaa!-ordítottam bele a telefonba mire Harry csak meghökkenve nézett
-Szia! Hol vagy? Már vagy fél órája itt csengettünk és dörömbölünk az ajtótokon.-szólt bele a telefonba Rebeca
-Már is megyek maradj ott. Ezer puszi. -mondtam majd puszikat küldtem a telefonba majd le tettem és fel vettem a dzsekim. Mikor a cipőmet húztam Harry állt elém.
-Hova mész?-kérdezte majd egy csókot nyomot a számra.
-várnak rám a házunk előtt. Szeretlek Szia -nyomtam egy puszit az arcára majd kiviharoztam a házból és szaladtam ahogy tudtam. Mikor a házunkhoz értem Becca és Bella a lépcsőn ültek.
-Sziasztok!-kiabáltam oda mire mind a ketten felkapták a fejüket és felpattantak és rohanni kezdtek felém. A következő pillanatban már egymást ölelve álltunk. Miután elengedtük egymást a mosolyt nem lehetett letörölni az arcunkról.
-Hiányoztatok! -szólaltam meg
 -Te is nekünk!-mondták egyszerre majd elkeztünk nevetni.
-Amúgy hol voltál? Azt ne mond hogy új legjobb barátnőid lettek.-mondta Bella majd várta a válaszom.
-Üljünk le és mindent elmesélek. Be hívnálak titeket de nincs nálam a kulcs.-mondtam nevetve. Le ültünk a teraszra majd beszélgetni kezdtünk. Bella el mondta hogy volt Párizsban és majdnem eltörte a lábát mert futott egy jégkrémes kocsi után és nem figyelt oda ezért neki ment a bicikli tárolónak Becca is mesélt ő meg lovagolt és mondta hogy az egyik ló ráprüszkölt. Ezen mind nevettünk.
-Na és veled mi történt Sara?-kérdezte Becca
-Semmi különös csak voltam apámnál. Ott megcsókolt apám fogadott fia plusz van rajta lila folt. -mondtam majd megrántottam a vállam. A két lány csak meredt rám mintha most jelentettem volna be hogy kiraboltam egy bankot vagy hogy embert öltem.
-Te ezt semminek nevezed?-kérdezte Bella -Apéd egy hülye állat. Már bocs.
-Semmi baj.-nevettem fel.-Nem megyünk el a mostani lakhelyemre? -vetetem fel az ötletet csak azért mert untam itt ülni, és mert már zsibadt a fenekem.
-De mehetünk de amúgy hol laksz most?-kérdezte Becca
-Majd meglátod. Gyertek!-invitáltam őket. Hamar a fiúk házához értünk és mikor a lányok meg látták hogy én oda megyekbe az álluk szinte koppant a földön.
-Te most itt vagy?-kérdezték egyszerre. Én csak bólintottam amjd be húztam őket a házba. De komolyan szó szerint húztam őket.
-Na itt vagyunk.-mondtam mikor a nappaliba helyet foglaltak.-Srácok gyertek egy kicsit!-ordítottam az emelett felé
-Te fiúkkal lakol egy házban? -kérdezték
-Igen.-adtam az egyszerű választ.
-Megyünk.-hallottam fentről a választ. Mikor a fiúk le értek a lányok meg sem szólaltak,már attól féltem hogy elájulnak.
-Bella, Becca jól vagytok?-integettem a szemük előtt.
-Várj mindjárt jobban lesznek.-mondta Lou majd ki szaladt majd a kezében két pohár vízzel jött vissza.
-Mit akarsz csin....-és már le is öntötte őket.-Te hülye vagy Lou. -mondtam majd a két lány megrázta a fejét.-Lou te egy zseni vagy.-javítottam ki magam.
-Sara ez most komoly?-kérdezte Bella
-Igen. Fiúk ők itt a barátnőim. Ő itt Rebeca de mi csak Becca-nak szóítjuk, ő pedig Bella. Csajok ők itt...
-A One Direction. -mondták ki helyettem a srácok.
Egy órát még beszélgettünk hogy mik történtek a lányok már kezdtek hozzá szokni a fiúkhoz, ezért feloldódtak, sokat nevettünk, beszéltünk. Bella és Niall 1 óra alatt háromszor ment ki a konyhába kajáért. Volt mikor egymástól vették el a kaját. Becca nagyon oda volt Zayn-ért mivel folyton vele beszélgetett.
-Na jól van srácok én megyek jó volt veletek beszélgetni és téged is jó volt újra látni Sara.-mondta Becca majd fel állt a kanapéról.-Holnap nem jöttök el egy sétára a parkba?-vetette fel az ötletet.
-De én megyek. És mit szólnátok ha futnánk is egy kicsit?-kérdeztem lelkesen.
-Én benne vagyok mondta Becca, Bella, Harry, Liam és Zayn.
-Na ti nem jöttök majd?-néztem Lou-ra és Niall-re.
-Na jó megyek.-mondta Lou nagy nehezen.
-Akkor én is.-mondta Niall egy nagy sóhaj kíséretében.
-Na akkor holnap ömm.. 8-kor jó lesz?-kérdezte Becca.
-Aha -vágta rá mindenki.
-Akkor sziasztok!-intettem immáron kintről a lányok és elmentek.