2013. május 9., csütörtök

6. Rész Szerelmi vallomás

Ha elolvastad jöhet a komi és tetszik/nem tetszik  is :)   Várom a komenteket lehet pozitív negatív. Na de nem húzom az időt itt az új rész.   1-2 komi legalább és utána jön a kövi rész!

6. Rész    Szerelmi vallomás

 *David szemszöge*

Mikor meghallottam hogy a fiúk utánam szóltak, megfogtam a kilincset de nem nyomtam le hanem visszafordultam. Ekkor felszólalt Niall.
-Mi is megyünk!-jelentette ki Niall.
-Nem kell ezt most egyedül kell megbeszélnünk, bár nem én "üldöztem el".-mondtam és szúrós tekintettel néztem Harry-re, aki meg látta és lehajtotta a fejét majd elment a konyhába. Mindenki csak bólintott egyet, Lenyomtam a kilincset és ki mentem a házból. Hol keresem? Hova mehetett?-ezek a kérdések bolyongtak a fejemben. Elmentem a régi fűzfához amit még egy éve szerettet meg, és mikor rossz kedve volt oda ment ki.
Oda mentem és a fűzfa alatt meg láttam egy alakot ki rajzolódni. Mikor közelebb mentem láttam hogy Sara az. Oda mentem és leguggoltam elé, ekkor felemelte a fejét.
-Mit  keresel itt? Honnan tudtad hogy itt vagyok?-kérdezte és láttam rajta hogy sírt.
-Tudom hogy ha valami bánt akkor ide jössz  és azért jöttem hogy beszélgessek veled.-mondtam és megöleltem.


 *Sara szemszöge*
Mikor kijöttem a házból nem tudtam hova mennyek csak elindultam, ekkor eszembe jutott hogy ki megyek a fűzfához. Mikor kiértem leültem a tövéhez és felhúztam a lábaimat, majd gondolkoztam.
Miért csókolt meg? Miért...miért futamodtam meg? Hisz' ez nem vall rám hogy csak így elszaladok valaki elől, igaz hogy már volt egy pasival ügyem, de csak rövid volt. A gondolkozásom közepette valaki leguggolt mellém, felnéztem és láttam hogy bátyám volt előttem.
-Mit keresel itt? Honnan tudtad hogy itt vagyok?-támadtam le a kérdéseim hadával szegény bátyámat.
-Tudom hogy ha valami bánt akkor ide jössz és azért jöttem hogy beszélgessek veled.-mondta majd megölelt. Hihetetlenül jól eset az ölelése, és ki merem jelenteni hogy ő a világ legjobb bátyja. Mikor eltávolodtunk egymástól, felállt és felállított engem is.
-Gyere állj fel-mondta majd felállított.
-Hova mennyünk?-kérdeztem mivel nem volt fogalmam hogy hova akar vinni.
-Csak sétálunk egyet.-mondta majd átkarolta a vállam.
És tényleg sétáltunk... igaz hogy csak 15 percet mivel le ültünk a parkban egy padra majd beszélgetni kezdtünk.
-Na és mit fogsz most csinálni Harry-vel?-kérdezte David.
-Nem tudom de ez nem jelent semmit nem?-kérdeztem majd bociszemekkel néztem rá.
-Hát figyi én nem tudom és....-majd megcsörrent a telója.-Bocsi de ezt fel kell vennem anyu az.-mondta majd elment, intettem neki hogy mennyen haza majd megyek én is. Majd elment. Ott ültem egyedül vagy fél órát. Nem akartam haza menni olyan jó volt a napsütésben ülni és nézni ahogy a parkban szaladgálnak a gyerekek és a kutyák, ahogy a fákat fúja a szél olyan kellemes. Majd hirtelen valaki megérintette a  vállam.
-áááá...-sikítottam egyet torkom szakadtából. Mikor megfordultam Harry piros pofáját láttam a nevetéstől olyan volt a feje mint a paradicsom. Én csak felálltam és elmentem és le ültem 2 paddal arrébb.
-Héjj csak beszélni jöttem veled.-mondta majd utánam jött és le ült a pad másik szélére.
-Jó akkor mond!-mondtam neki és rá néztem.
-Csak azt akarom mondani hogy, amióta megláttalak azóta teljesen beléd szerettem....-folytatta volna csak szavába vágtam.
-És mégis mit szerettél meg bennem hiszen neked tömérdek lány lenne és mégis én kellek na ne mond.-mondtam neki flegmán.
-Benned meg fogott az hogy, nem olyan vagy mint a többi lány és még megfogott a mosolyod, ha meghallom a hangod egyből a hideg kirázz, az illatod csodálatos, ahogy nézel, ahogy visszaszólsz annak aki megbánt neki ez nagyon bejön és én teljesen beléd estem Sara!-mondta ki amit még nekem egy ember mondott és az is csak annyit hogy szeret. 
-Tudod Harold...-kezdetem
-Csak Harry!
-Harold!
-Harry...
-Jó akkor Harry...Potter -mondtam komolyan, majd elnevettem magam
-Naaaa -óbégatott
-Na jó akkor kezdetem.   Tudod Harry nekem volt már barátom és benne nagyon nagyot csalódtam és megfogadtam anyának, David-nek és nem mellesleg magamnak hogy nem leszek mégegyszer ilyen hiszékeny. És hát mikor megcsókoltál nekem az nagyon szarul eset mivel nem is jártunk vagyis nem is járunk, és hát nekem ez nem volt valami jó mivel a volt "barátom" is ugyanígy szerzett meg magának.-mondtam és mélyzöld szemeibe néztem. Úristen hogy lehet valakinek ilyen szép szeme...-gondoltam magamban.
-Ohh értem nos akkor erről lemondhatok igaz?-kérdezte Harry mire én csak megrántottam a vállam.-értem nos akkor majd máskor. Amúgy megtudhatom hogy miért volt nagy csalódás a vége az utóbbi kapcsolatodnak?-kezdte a kérdezősködést Harry
-Nos hát mivel én teljes szívemből szerettem ő pedig csak kihasznált... De az egészben a legrosszabb az volt hogy David figyelmeztettet de én nem hallgattam rá.-mondtam és lehajtottam fejem szégyenemben.
-De ő honnan tudta hogy csalódás fog érni téged?-kérdezte és éreztem hangjában a tudatlanságot.
-Azért mert egyszer meghallotta hogy telefonál valakivel és hogy rólam van szó, és én csak azért kelletem neki hogy lefektessen és utána dobot volt.-mondtam a végét szinte suttogva. Harry szeme nagyra nyíltak majd megszólalt.
-És.. és te...le...lefeküdtél vele..?-kérdezte és szinte a szája "o" formát vett fel.
-Nem... csak majdnem. De szerencsére David leállította.-mondtam majd ő kifújta az eddig benntartott levegőjét. Én meg elnevettem magam
-Huuu már azt hittem. És David hogy állította le?-kérdezte és bele nézet a szemembe.
-Úgy hogy amikor felvitt a szobájába David valahogy utánunk jött és bekopogott, ekkor még minden ruha rajtunk volt nyugi. Na szóval bekopogott és mikor Félix kinyitotta az ajtót én is ki mentem de csak addig hogy lássam ki jön. Ekkor David be vágott neki egyet majd elmentünk és ő elmondta hogy csak azért kelletem neki hogy azt csinálja velem.-mondtam és cipőmet kezdtem el nézni.
-Értem. Na és ha meg ígérem hogy nem fogok rád mászni? Akkor nem lennél a barátnőm?-kérdezte Harry ekkor csak azt mondtam.
-Figyelj Harry most inkább menj el jó? Egy kicsit egyedül akarok lenni.-mondtam majd Harry-re néztem.
-De...
-Harry... kérlek!-mondtam neki könnyes szemmel majd egy könnycsepp csordult ki a szememből.
Harry erre nem mondott semmit csak fel állt és elment. Sírni kezdtem, azért mert nem tudom mit tegyek. Egyszer csak elkezdett nagy szemekben esni az eső. Fel álltam és haza vettem az irány, a szemeim ki voltak sírva a fejem sajgott, fáztam, egyszóval alig vártam hogy hazaérjek.

  *Otthon*
 Mikor be nyitottam le vettem a vizes dzsekit -amit még most sem tudom hogy kié- majd fel akasztottam, le vettem a szandámat és meg kerestem a fiúkat. Meg is találtam őket a játékteremben voltak és biliárdoztak. Megálltam az ajtóban és néztem őket majd elkapott a köhögés, akkor megfordultak és rám néztek.
-Te jó ég Sara menj és öltözz át valami meleg ruhába.-mondta Liam
-Oké. Amúgy nem mintha érdekelne csak kérdezem... Harry hol van?-mondtam majd végig néztem a fiúkon.
-Nem tudjuk valahol a házban.-mondta Lou.
Nem mondtam semmit csak megfordultam és elmentem a szobámba. És ott kit találtam? Nem mást mint egy zokogó Harry-t.