2013. május 15., szerda

7. Rész Kérés

Sziasztok!   Most már mindenki tudd írni komikat nem kell regisztrálva lenni!
Várom a komikat a "tetszik" , "Nem tetszik", "Lehetne jobb" értékesítést is :)

 

7. Rész.  Kérés.

A szobámban Harry-t pillantottam meg aki a földön ülve sírt. Mikor beléptem rám nézet, a szeme vörösre volt sírva, majd  lehajtotta a fejét.
Nagyon megsajnáltam. Olyan rossz volt így látni egy élettel teli fiút.
-Harry...-guggoltam le elé majd megsimogatni kezdtem a karját.
-Harry figyelj... nem akartam hogy így magad alatt legyél csak tudod nekem ez hirtelen jött és hát...-folytattam volna csak közbevágott.
-Nem, nem kell mentegetőzni... Csak tudod úgy megtetszettél és szerettem volna ha magam mellet tudhatlak.-mondtam majd a szemembe nézett. Azok a szép zöld szemek ki voltak sírva, én csak fürkésztem a szemeit nem tudtam mi mondani, majd hirtelen valami ki rázott a hideg és elkezdtem prüszkölni. Majd sorba jött prüszköltem, köhögtem, hát igen ez az én formám... Fel álltam majd elkezdtem a még mindig szipogó Harry-t nézni. Majd ismét köhögni.
-Úgy hallom hogy meg fáztál. Nem kéne átöltöznöd?-mondta majd fel állt és kiment a szobából. Az ajtót kicsit nyitva hagyta majd azon a kis részen Pezz bejött a szobába majd engem kezdett el kémlelni hatalmas boci szemeivel.
-Na jó Pezz nincs kukkolás! Kifelé! -mutattam az ajtó felé majd az én drága kutyusom vette az adás és szépen ki cammogott a szobámból.
Mikor Pezz kiment még egy kicsit le ültem az ágyra a vizes ruháimban és azon gondolkoztam. Miért kellet neki belém szeretni? De jobb kérdés hogy miért nem mondtam neki hogy leszek a barátnője? Ja megvan azért mert egy hülye voltam aki megijed attól hogy ha egy fiú szereti mivel nem akar újra csalódást át élni. Jaj hogy én milyen hülye vagyok. Miért nem tudok végre elszakadni a múlttól? Gondolkodásomból Liam zökkentett ki.
-Hát te?? Még nem öltöztél át? Meg akarsz fázni? Jobban?-kérdezte és szinte már olyan volt mint anyum mikor mérges rám.
-Ha ki mégy akkor el kezdek öltözni. Na mit szólsz?- kérdeztem tőle majd felnéztem rá.
-Hé te megint sírtál?-kérdezte majd oda jött mellém és átölelt. A nagy gondolkozásomban nem vettem észre hogy sírok. Hát igen ilyen is csak én lehetek.
-Igen... Talán.-mondtam majd kiváltam Liam öleléséből mivel elkapott a köhögés.
-Na én ki megyek és te szépen átöltözöl rendben?-kérdezte.
-Igen.-mondtam két köhögés között és hogy biztosan megértse még bólogattam is.
Liam kiment én pedig a szekrényemben kezdtem el kotorászni. A szemem akaratlanul is a faliórámra tévedt ami már nagyban ütötte az 5 órát. Úgy döntöttem hogy most inkább nem öltözök át hanem megyek és le zuhanyzok majd  fel veszek a pizsamámat. Nos ezt így is tettem.
Pizsamám:



 Mikor vissza értem hiába volt még csak fél hat nagyon fáradt voltam. Vettem magamon egy kis erőt és lementem meg nézni David-et. Ahogy leértem láttam hogy a srácok még itt vannak, és a kanapén beszélgetnek a bátyámmal.
-Sziasztok.-köszöntem
-Szia.-mondták szinte egyszerre
-Hát te meg miért vagy pizsamában? -kérdezte bátyám
-Fáradt vagyok és inkább lepihenek csak még előbb kell zsepi.-mondtam majd megindultam a fiúk felé ahol a zsebkendőt tartjuk. Ki vettem egy 100 darabos papír zsepit majd vissza mentem a srácokhoz majd leültem bátyám ölébe.
-Na csajszi akkor ti most haragban vagytok Harry-vel? tért a lényegre Niall. Én csak rá néztem és megszólaltam.
-Én cseppet sem haragszom rá. De az ő nevében nem tudok mit mondani és nem is szeretnék.-mondtam meg neki az igazat. Ő csak bólintott egyet.
-Na srácok mi azt hiszem megyünk nem?-kérdezte Liam és fel állt a helyéről.
-Igen megyünk.-mondta a 3 fiú szinte egyszerre, majd fel álltak és le pacsiztak a bátyámmal engem pedig meg öleltek.
-Sziasztok!-köszöntünk bátyámmal
-Sziasztok! Jó éjt szép álmokat Sara.-mondták majd be szálltak a  kocsiba és elhajtottak
Bementünk a házba majd David a konyhát célozta meg én pedig az emeleten lévő szobám pontosabban az ott elhelyezkedő ágyat. Le feküdtem az ágyban és hiába volt csak 6 óra de már a szemeim csukódtak le. Mikor már majdnem el aludtam az orrom el kezdet folyni,mikor a papír zsebkendőt kezdtem keres eszembe jutott hogy lent felejtettem. Nem volt kedvem fel állni a kényelmes ágyikómból ezért egy régi hagyományos módszerhez folyamodtam.
-Daaaviiidd!!!-ordítottam bátyámnak aki szinte azonnal ott termet.
-Mi az?
-Be hoznád kérlek a papír zsepit? -kérdeztem tőle
-Hozom...-mondta majd ki ment a szobából majd pár perc múlva és kis kukával és 100 darab papírzsepivel lépett be a szobába.
-Köszönöm.-mondtam neki majd az orromat ki fújtam.
-Itt lesz a kuka a zsepinek. Én megyek zuhanyzok és nézem egy kicsit a Tv-t ha bármi kell szólj vagy ha csak nem érzed magad jól, rendben?-kérdezte és közben mélyen a szemebe nézet hogy ne tudjak hazudni.
-Igen. Szia.-köszöntem el bátyámtól aki még mindig az ágyam szélén ült. Elfordultam a másik oldalamra majd be csuktam a szemem. David felém hajolt és nyomot egy puszit a homlokomra, amin egy mosoly  idézett elő.
-Jó éjt.-majd hallottam hogy ki hívja a szobából Pezz-t és bezárja az ajtót. Lassan mély álomba merültem.

 *Reggel*
Reggel arra keltem hogy ver a víz és fázok. Na ez a nap is jól kezdődik-gondoltam magamban.
Lépteket hallottam majd kinyílt az ajtóm. Az ajtóban bátyám volt kezében egy tálca, a lábánál pedig Pezz kukucskált be a szobába, majd mikor látta hogy felkeltem fel ugrott az ágyra és  lábamnál lefeküdt.
-Jó reggelt hoztam neked reggelit.-jött az ágyamhoz a bátyám majd le tette a tálcát a kis szekrényemre.
-Köszönöm.-mondtam neki majd el vettem egy gofrit és el kezdtem falatozni.
-Hogy aludtál?
-Hát aludtam már jobban is.-mondtam neki mosolyogva.-Na és te?
-Attól eltekintve hogy éjszaka 3-szor kelletem fel mert rád néztem, jól.-mosolygott rám majd megpuszilta a homlokom.-Te jó ég jól vagy? Olyan forró a homlokod-mondta közben a kézfejével a homlokomat tapogatta.
-Fáj a torkom, fázok, ver a víz, be vagyok rekedve, és az orrom úgy folyik mint ha folyó lenne. Ennyi lenne a panaszom.-mondtam és egy elégedett mosolyt húztam az arcomra.
-Értem. Akkora páciensnek hozok egy láz mérőt és megmérem a lázát.-mondta úgy mintha doki lenne. Erre én csak nevettem egyet ő meg már az ajtó másik oldalán volt.Mikor vissza jött volt nála egy lázmérő.
-Mond hogy áááá-mondta majd elnevette magát. Én csak egy grimaszt vágtam majd inkább el vettem tőle és be kaptam. 5 perc múlva megnézte a lázam.
- Hát ez nem valami jó hugica. Ma egész nap maradsz az ágyban vagy ha nem akkor viszlek a dokihoz ha akarod ha nem. -én csak bólintottam majd ránéztem a lázmérőre. -Ja bocs nem mondtam hogy mennyi, 40.5 fok a lázad. Úgyhogy hozok lázcsillapítót és egy jó meleg takarót. Oké?-kérdezte de nem várta meg a válaszom, ki ment és be hozott egy nagy takarót, és gyógyszert.
-Ezt szépen be veszed míg én betakarlak.-mondta majd a kezembe nyomta a gyógyszert, készséggel teljesítettem mivel tudtam hogy még a torkomon is képes lenne lenyomni a gyógyszert. Gondosan be takart amit én szépen szét is szedtem mivel kellet a rajz mappám. Fel álltam és sétáltam volna az asztalomhoz mikor meg pillantottam bátyám szúrós tekintettét  ami azt parancsolta hogy "feküdj vissza vagy oda kötözlek", nos én inkább vissza feküdtem majd megszólaltam.
- David! ide adnád nekem a rajz mappám?-kérdeztem bátyámtól aki már ment is az íróasztalomhoz és hozta oda nekem a mappát.
-Tessék. Na én megyek és csinálok ebédet. Légyél jó és ha kell valami szólj.-mondta majd kiviharzott a szobából. Elkezdtem rajzolni...

 *Zayn szemszöge*
Reggel arra keltem hogy Lou kiabál Harry-vel. Hát mit ne mondjak ilyet se mindig hallani. Nagy nehezen kikászálódtam az ágyamból majd le mentem meg nézni mi a balhé oka. Mikor le értem láttam hogy Harry ül és Lou próbál vele beszélni de ő csak néz egy pontot a földön.
-Harry szólalj már meg!!!!-ordított rá Louis. De Harry nem reagált rá.
-Harry mi lenne ha el mennénk hozzá és meg beszélnétek? -vettetem fel az ötletet amin Harry csak megrántotta a vállát.- Jó akkor ezt veszem egy "igen"-nek. Szóval most gyerünk.Srácok jöttök Sara-hoz? -kérdeztem ordítva mire csak egy egyhangú "gyerüüünk" ordítás volt a válasz. Össze kaptuk magunkat és indultunk is.  Mikor már majdnem a ház elé értünk Niall ki jelentette:
-Éhes vagyok!
-Jó Niall majd eszel valamit Sara-éknál.-mondta Lou a választ Niall-nak. Mikor oda értünk rá tenyereltünk a csengőre. Nem sok idő múlva David nyitott ajtót.
-Sziasztok!-köszönt
-Helló-köszöntünk.
-Gyertek be.-mondta majd be invitált minket a házba.-érezzétek otthon magatokat.-mondta majd ott hagyott minket és ment a konyhába. Niall már ment is utána.
-David hol van Sara?-kérdeztem mikor nem láttam a nappaliban.
-Fent van a szobájába mert 40 fokos láza van.-mondta és mikor meg hallottam hogy lázas és hogy 40 fokos egyből fel szaladtam. Ahogy láttam Harry a nappaliban a Tv-t kapcsolgatta. A szoba ajtajánál be kopogtam, majd vártam a reakciót. Semmi. Nos akkor be nyitok. Mikor be nyitottam Sara sehol de az ágyán volt egy rajz lap. Oda mentem és láttam hogy van rajta egy rajz.

-Szia!- köszönt egy ismerős hang csak rekedten.
-Szia!-mondtam neki majd mikor hátra néztem Sara-t láttam pizsamában, majd jött és be feküdt az ágyába.
-Hallom beteg vagy.-mondtam
-Igen jól megfáztam.-mondta és grimaszolt egyet.
-Jó lett a rajz te ilyen jól tudsz rajzolni?-kérdeztem tőle 
-Köszi hát igen anyutól örököltem.-mondta majd nevetett egyet.-Harry is itt van?-kérdezte
-Igen hát eléggé maga alatt van.-mondtam
-Felküldenéd? Mivel ha én le megyek akkor David nem áll jót magáért.-kért meg rá.
-Már is küldöm.
-köszi.-mondta majd folytatta a rajzolást.

  *Sara szemszöge*
Mikor be jöttem a szobába akkor láttam hogy Zayn éppen a most rajzolt rajzomat nézi. Köszöntem neki és egy kis beszélgetés után, megkértem rá hogy küldje fel a szobámba Harry-t mivel beszélni szeretnék vele. Mikor ki ment inkább folytattam a rajzolást és vártam hogy Harry mikor ér fel. Egyszer csak azt hallottam hogy Zayn kiabál valakivel majd azt is megtudtam hogy az a személy nem más mint Harry.
-Harry menny már fel hozzá nem fogsz bele halni. Miért vagy ilyen csökönyös.-ordította Zayn. Nem akartam hogy ezért veszekedjenek ezért inkább fel hívtam Zayn-t  (tudom tudom milyen elkényeztettet lány vagyok mert nem hogy inkább le mennék hozzájuk, de hát ha egyszer meg van tiltva hogy le mennyek.)
-Igen?-hallottam Zayn ideges hangját
-Hagyd Zayn nem kell akkor fel jönnie ha nem akar.
-De hát most miért nem halna bele abba ha fel vinné hozzád a nagy kofferét.-mondta amin én csak elnevettem magam.
-Nem baj hagyd ne légy ideges.
-Oké.-mondta majd ki nyomtam a telefont. 15 perc múlva valaki ki nyitotta az ajtót. Majd meg jelent Harry alakja egy tálcával.
-Öhhm... Szia...hoztam kaját.-mondta kissé zavarban és le tette nekem a tálcát az ágyra.  Majd le ült és lehajtotta a fejét.
- Sara!
-Igen?
-Én sajnálom hogy nem jöttem fel az előbb csak...-kezdett mentegetőzni de közbevágtam
-Ne, kérlek ezt inkább most hagyjuk, én csak azt szeretném ha jobban megismernénk egymást és akkor lehet róla szó.-mondtam majd egy prüszkölés sorozat után le tettem a tálcát mivel elfogyott a rajta lévő étel.
-Ezt te csináltad?-kérdezte és a rajzomat nézte.
-Igen. Ma reggel kezdtem.-mondtam
Harryvel nagyon jól elbeszélgettünk. Beszélgettünk szinte mindenről többek között a bandáról, a sulimról, betegségről, családról. Majd fel tett egy elég váratlan kérdést.
-Neked most hol van az apud?-kérdezte mire én lehatottam a fejem és válaszoltam.
-Ő Magyarországon él.-mondtam
-De miért?
-Azért mert ő és anya elváltak és mióta el váltak csak egy hónapban ha egyszer beszélünk vele. De ne érts félre nagyon is szeretem csak nem akarom folyton azzal zaklatni hogy hívogatom.
-Értem és mikor voltál nála?
-Vagy 2 éve ha jól tudom.-mondtam majd témát váltottam. Nagyon bele merültünk a beszélgetésbe majd a többi fiú jött fel és mondták hogy már menniük kell. Mikor el mentek David jött fel a szobámba és nézte meg hogy nem-e vagyok lázas
-Jó már nem vagy lázas.-mondta és egy elégedett  mosoly jelent meg arcán. -Na és jól elvoltatok Harry-vel? Megkedvelted?-kérdezte
-Igen nagyon jól el voltunk annyit beszélgetünk. És tényleg nagyon megkedveltem és hát tényleg szimpatikus.-mondtam az utolsó szót szinte elhallóan.
-Én is beszélgettem vele és hát hogy meg ismertem nagyon olyan mint te. Olyan önfejű. Beszélt arról is hogy nagyon megváltozott az élete az X-faktor után. Meg hogy amikor meg látott nagyon megkedvelt téged és nem akarta hogy haragudj rá, meg amikor el küldted a parknál akkor az neki nagyon rosszul eset. És hogy azért nem jött fel mert szégyellte magát. De hogy miért azt nem tudom.
-Hmm.Na jó akkor én most megyek és elviszem Pezz-t sétálni. -mondtam
-Mi ilyenkor? Hiszen szinte csak most ment le a lázad...-ájuldozott bátyám
-Nem baj nem leszek sokáig.-mondtam majd a szekrényemben kezdtem el turkálni- milyen idő van?-kérdeztem bátyám.
-Kicsit hűvös.-mondta
-Oké... Ki mennél öltözni akarok.
-Már itt sem vagyok.-mondta majd ki ment a szobámból.
A választásom erre az öltözetre eset.

Miután Pezz-re rá adtam a hámot és a pórázt már indultam is. Oda is értem a házhoz, igen házhoz. Be csengettem és már nyitották is az ajtót.
-Sziaa! Jobban vagy?-kérdezte
-Szia Igen már teljesen.
-Gyertek be-mondta
-Oké köszi Niall. Öhhm...Harry hol van?-kérdeztem
-Azt hiszem a nappaliban.-mondta majd el vette tőlem Pezz-t és le szedte róla a hámot, én addig elindultam a nappaliban. És Harry ép ott ült és majszolt valamit. Pezz meg rohamozta és már az ölébe is volt, majd a kezében lévő csokival szemezett.
-Szia te kis szőrmók. Na nem ebből nem kapsz.-mondta majd hátra nézett és engem pillantott meg.
-Szia-köszöntem.
-Szia hát te? -mondtam majd elővett egy irtó aranyos mosolyt.
-Szeretnék beszélni veled Harry.-mondtam neki és egyenesen a szemébe néztem.
-Öhhmm.... Oké. Gyere menjünk fel a szobámba.-mondta majd megindult az emelet felé, én csak követtem majd mikor be értünk a szobába le ültem az ágyára. Rá néztem és bele kezdtem.
-Harry tudom hogy azt mondtam hogy meg kell ismernünk egymást, és mikor beszélgetünk a szobámban akkor én nagyon jól meg ismertelek. És mikor el mentettek akkor én rá jöttem hogy én igen is el tudlak úgy képzelni hogy a barátom vagy.-mondtam neki egyenes a szemébe.
-Én is nagyon jól megismertelek és tudom hogy nem tudnák úgy élni hogy te valaki másé vagy. És tudom hogy nem rég küldtél el a nagy semmibe. De szeretném meg kérdezni. Sara Lea Wish lennél a barátnőm?...





Lehet használni a "Tetszik" vagy a "Nem tetszik"  esetleg a "Lehetne jobb"   ikonokat is :)