2013. július 28., vasárnap

20. Rész Búcsúzás és érkezés


Sziasztok! 
Na itt a rész. Jó olvasást!

Véleményt róla? Én csináltam :$

 Ez a két nap hamar eltelt, a srácokkal mindent meg beszéltünk kivéve a lovas dolgot. Beszéltem Paul-lal és ő azt mondta hogy jó ötlet lenne a fiúkat meglepni ezzel, így nem mondom meg nekik majd el döntöm hogy fogunk elmenni  oda. David-del mindent megbeszéltünk, de tényleg mindent amit még nem mondott el, megígérte hogy majd hívni fog és hogy majd ha tud akkor gép elé ül és beszélünk skype-on is. A srácokkal is megbeszéltük még két nappal ezelőtt hogy miket terveznek. Az első napom elvileg pihenünk, majd lesz egy interjú, ahova nekem is kötelező mennem, majd lesz egy koncert, és utána ott lesz egy autogram osztás, majd a többi napban azt csinálunk amit akarunk. Hát szerintem elleszünk. Tegnap engem egy nagy meglepetés várt az egyik újságban mivel Harry és ÉN voltunk a címlapon és a randi napunkon voltunk le fényképezve. Hát anya nem repdesett az örömtől, David viszont hasát fogva nevetett. A srácok viszont csak annyit mondtak hogy ne foglalkozzak vele, chh könnyű mondani... -gondoltam mikor ezt kijelentették.
 Reggel valami puhát éreztem az arcomnál és mikor ki nyitottam a szemem, Pezz hátsó felével találtam magam szemben.
-Pezz!!! Ez nem volt valami szép. -mondtam miközben felültem az ágyon. Drága kutyusom csak nagy szemekkel nézett rám, majd az ölembe kuporodva várta a simogatást. -Jaj te kis majom.-simogattam meg.-Na gyere kiengedlek.-fel álltam majd az ölembe vettem a kutyusom és pizsamámban mentem lefelé. Mikor le értem senki nem volt fent, ezért csendben ki vittem a hátsó kertbe Pezz-t majd becsuktam az ajtót és vissza mentem a szobámba. Megnéztem az időt ami fél 8-at mutatott. Remek! -gondoltam magamban.
Mivel álmos nem voltam, úgy döntöttem hogy veszek egy kellemes fürdőt.
A zuhany alatt állva nem gondoltam semmire csak élveztem a reggeli frissítőmet. Kiszállva a zuhany alól majdnem spárgáztam egyet. Elfojtva a sikításom megtörölköztem  majd fehérneműbe ki mentem a fürdőmből.
A szekrény előtt állva néztem a még benne maradt ruháim. Mit vegyek fel? Egy kis téblábolás után kiválasztottam a megfelelő ruhát.
Mikor felöltöztem a telefonom csörgésére figyeltem fel. Amikor megnéztem a képernyőt nagyon megörültem mivel nem más hívott mint... Becca!
-Szia!-szóltam bele. Igaz még nem is említettem hogy sajnos Becca és Bella nem jönnek mivel őket nem kérték el a suliból.-Mi újság?-érdeklődtem
-Szia! Semmi új, csak annyit akartunk hogy JÓ UTAT!-kiabáltak bele mind a ketten.
-Köszi! Olyan kár hogy ti nem jöttök.-szontyolodtam le egy kicsit.
-Naa nem legyél már ilyen. Inkább örül hogy te mész.-mondták majd csengetést hallottam.-Na nekünk menni kell mert becsengettek. Pusziiii...-küldtek puszit telefonom keresztül.
-Rendben jó tanulást! Puszancs!-majd le tettük a telefont.
Mivel már kezdtem éhes lenni így lementem a konyhába és ettem egy kis müzlit. Mikor jól laktam már anya és David is felébredtek és néztek egy nagyot hogy már ébren vagyok, mikor még csak fél 9.
10 órakor már csak ültem a kanapén mikor kocsi zúgást hallottam. Felpattantam és kinyitottam az ajtót. Paul és a fiúk voltak.
-Sziasztok!-köszöntem majd beljebb tessékeltem őket.
-Szia!.-kaptam mindenkitől egy puszit, persze Harry-től csókot.
-Na akkor mehetünk? -kérdezte Paul.
-Igen!-szólaltunk meg egyszerre.
-Én még fel megyek a bőröndömért!-mondtam majd szaladtam felfelé a lépcsőn és nyomomban volt Harry.
Mikor fel értünk egyszerre ragadtuk meg a bőröndöm majd Harry levette róla a kezem adott egy csókot és lement vele. Mivel már csak a kézi poggyászom maradt ezért azt fogtam meg és vittem le. A fiúk előre mentek és beszálltak a kocsiba még én búcsúzkodtam.
-Vigyázz magadra hugi!-ölelt meg David.
-Vigyázni fogok, de te is magadra.-kacsintottam majd jó szorosan megöleltem.
-Hát tudod még meg nem fojtasz addig jól leszek.-nyöszörögte. Nevetve engedtem el.
-Jaj angyalom hiányozni fogsz.-mondta könnyes szemmel anya.
-Te is nekem.-mondtam majd adtam neki kettő nagy puszit. Kintről duda szólt így tudtam hogy már türelmetlenek. Még megöleltem Davidet és anyut is, majd Pezz-t ölelgettem meg. Majd kiléptem a házból és a kocsi felé mentem. Beszálltam a nagy fekete Range Rover-be, majd elindultunk a reptér felé.
Mikor megérkeztünk a reptérre hatalmas tömeg volt és szinte egytől-egyig rajongók. Amíg a srácok osztogattak autogramot én Paul mellett álltam és néztem őket. Mind az 5-üknek fülig ért a szája nagyon boldogok voltak. Úgy 20 perc elteltével és rengetek autogram és fénykép után végre felszálltunk a gépre. Harry mellett ültem és az ablaknál -jeee"- ezen "veszekedtünk" Harry-vel.
Paul valahova eltűnt így csak én és a többiek voltunk egy légtérben. A gép lassan felszállt mi pedig jártunk-keltünk.
-Unatkozok!-jelentette ki Liam
-Nem vagy egyedül!-mondtam mivel Harry el volt foglalva a laptopjával.
-Játszunk!-mondta Niall
-Én benne vagyok de mit?-kérdezte Harry és összecsukta a laptopot.
-Felesz vagy mersz?- vette fel az ötletet Lou
-Oké-mondtuk egyszerre. Mivel nem tudtunk körbe ülni ezért annak mondtuk akinek akartuk, és hát persze hogy én voltam az első...
-Sara felelsz vagy mersz?-tette fel a kérdést Liam
-Felelek!
-Oké! Hiszel abban hogy szőke herceg fehér lovam jön érted?-hát ezt jó Liam köszönöm hmm.
-Igen hittem úgy 11 éves koromban-nevettem fel- de  már másabb. Most úgy van hogy Barna göndör herceg fekete Range Rover-el -nevettem.-szeretlek!-csókoltam meg Harry-t amire a többiek "óóó"-zni kezdtek-Na akkor én jövök....
 És így telt el az út időből negyed óra majd szinte mindenki bealudt kivéve én.
 Mikor megérkeztünk ismét rengeteg rajongó volt de a fiúk most is le álltak fényképezkedni és autogramot osztani. Vártam úgy 5 percet majd elindultam a kocsihoz, majd mikor oda érte beszálltam. A szemhéjaim egyre nehezebbek lettek és sokat ásítottam így elnyomott az álom.

 

     *Liam szemszöge*

Mikor leszálltunk egy nagy csoport rajongó volt a reptér előtt és mind magyar, nagyon aranyosak voltak amikor angolul beszéltek nekünk. Mikor végeztünk én szálltam be elsőnek a kocsiba ami amúgy egy limuzin volt. Mikor beszálltam Sara aludt az egyik széken össze kuporodva, intettem a fiúknak hogy halkan majd elfoglaltuk a helyünket és indultunk a szállodához amiben leszünk 1 hétig. Mikor megérkeztünk egy nagyon szép épület tárult elénk. Harry-nek és nekünk sem volt szívünk felébreszteni Sara-t így Harry felkapta -de csak óvatosan- és ölében Sara-val indult a szálloda bejáratához.
-Jó napot! -köszönt nekünk egy hölgy aki angolul beszélt.
-Jó napot. A szoba kulcsokat szeretnénk elkérni.-mondtam majd a hölgy átnyújtott 5 darab kulcsot.
-4. emelet a maguké. -mondta. Elköszöntünk és mentünk a lifthez. A liftben kellemes zene szólt,valami magyar szám lehetett.
Mikor fel érünk megkerestem a 75-ös szobát és benyitottam.
Nagyon szép a szoba a bézs minden árnyalata szerepet játszik.
Lepakoltam a bőröndöt majd ledőltem az ágyba.
Arra keltem fel hogy Lou rám ugrik és a térde a bordámon landol majd erős fájdalom hatolt végig a testemen.
-Áúúú -ordítottam miközben a bordámat fogtam.
-Óóó bocsi haver nem volt szándékos. Jól vagy? Hívjak dokit?-kérdezgetett.
-Jól vagyok -nyöszörögtem.
-Héé mi volt ez az ordítás?-szaladt be a szobába Sara kicsit álmos fejjel.
-Semmi csak Lou rám ugrott és a térde úgy döntött hogy meglátogatja a bordáim. -mondtam neki miközben felültem és elnevettem magam. Sara fejét rázva ment ki a szobából majd Lou-val együtt ki mentünk a szobából és megcéloztuk Harry-ék szobáját. Ahogy benyitottuk Sara az ágy közepén ült és nézte ahogy Harry pakol ki a bőröndökből.
Le ültünk Sara mellé és néztük Harry-t.
 Miután Harry elkészült úgy döntöttünk elmegyünk egy kicsit várost nézni.